Įspūdingosios Vaikų Kalėdos

Įspūdingosios Vaikų Kalėdos

10. Dec 2019, 10:52 irmantaite irmantaite

Mažųjų taip lauktos Vaikų Kalėdos jau praūžė, palikdamos vaikams neišdildomą įspūdį ir begalę gerų emocijų bei kūrybinių atradimų. Nežinau kaip ten mažieji atsilaikė nuo tokios gausybės pramogų, nes ir man apsisuko galva nuo tokios gausos užsiėmimų. Aš ir pati mielai būčiau visur sudalyvavusi :) Bet pasisėmiau nemažai idėjų, o mažasis Mantukas išsirinko jį labiausiai sudominusias veiklas.

Prisėdo vyrukas vainiką pasigaminti

Neatsilaikė ''Vilniaus meduoliai'' saldiesiems kerams

Pasidekoravo ir iš karto suragavo, sakė jog buvo labai skanus meduolis

Meduolis iš tiesų buvo toks skanus, kad pavyko iš šventės iškeliauti tik kai nusidekoravo antrąjį meduolį

Nuo mašinyčių trasų kaip ir nuo meduolių sunku buvo atitraukti. Tokios mašinytės berniukų svajonės

Įspūdinga buvo ir Mokslinio šou atradėjo programa ne tik mažam, bet ir dideliam

Sferinis kinas taip pat sužavėjo, bet pats įspūdingiausias šioje šventėje buvo KALĖDŲ SENELIS 

Manau visus vaikus apdalino nuoširdžiu dėmesiu, geromis emocijomis ir dovanėlėmis, o jų buvo tikrai daug. Iki šiol vaikas džiaugiasi savo Lego rinkiniu. Tik grįžus namo susidėliojo savo lėktuvus ir visiems pasakoja kad jam Kalėdų senelis šventėje padovanojo.

Man dar tyliai pašnabždėjo: mama, tas Kalėdų senelis netikras, persirengęs :) Na, taip, greit vaikai užauga ir baigiasi jiems tos Kalėdinės pasakos. Bet tegul dar pasidžiaugia, o mes dėkojame Mamyčių klubui už puikiai organizuotą renginį ir už nepavargstančius geruosius jų pagalbininkus nykštukus.

 

 

 

 

irmantaite irmantaite 10. Dec 2019, 22:23

Egle, taip, mano mažasis sumąstė kad Kalėdų senelio maiše turi būti Lego 😀 Sėkmė jam nusišypsojo, šias Kalėdas jis įsimins ilgam.

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 10. Dec 2019, 11:18

Haha, mano vaikinas apie senelį tai dar nieko nėsakė, bet kad va pvz Pelė ir konteineris iš Žaliojo taško "tai gi čia žmonės, mama" ?

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 10. Dec 2019, 11:05

Irma, labai ačiū, kad pasidalinai 😀 Puikios nuotraukos, puikios akimirkos! Aa tai taviškis laimėjo tą Lego rinkinį? Šaunuolis! 😀