Ištikima draugystė su Möllers

Ištikima draugystė su Möllers

06. Oct 2016, 09:18 eriqutia eriqutia

Apie žuvų taukų naudą teikiamą augančio vaiko organizmui tikriausiai žino kiekviena mama. Tai puikiausias omega 3 ir vitamino D šaltinis. Jie reikalingi smegenims, kaulams, regėjimui bei imunitetui. Daug naudingos informacijos pasidomėjus galima rasti internete, todėl ta tema nesiplėsiu.
Mano šeimos draugystė su Möllers prasidėjo prieš beveik šešerius metus susilaukus pirmagimio ir taip kiekvieną rudenį jis atsiduria mūsų šaldytuve. Tiesą sakant, nepamenu, kaip vyresnysis sūnus reagavo ragaudamas žuvų taukus pirmą kart, bet dabar jam  šis skonis yra gerai pažįstamas ir priimtinas. Pats po pietų įsipila beskonių žuvų taukų, pasigardžiuodamas išgeria ir dar šaukštą nulaižo! 20161006091730-84680.jpg
Šįkart MK suteikė progą išbandyti kai ką, kas mums buvo tikra naujiena t.y. kramtomas žuvų taukų žuveles. Vos gavusi siuntinuką pristačiau jas vyresnėliui. Žuvelė kaip mat stryktelėjo į sūnaus burnytę: "mm.., kaip skanu, beveik kaip guminukas". Kol mes su vyresnėliu smalsiai apžiūrinėjom žaismingą ir spalvingą pakuotę, akyčių nuo mūsų nenuleido mažasis broliukas, o kai sutraškėjo folija spaudžiant antrą žuvelę iš jos "guoliuko" mažasis nenustygo ir ėmė pašyti šio "gardėsio". Nors ant pakuotės nurodyta, kad žuvytės skirtos vaikučiams nuo 3 metukų mano širdis neatsilaikė prašančio mažylio žvilgsniui. Taigi, mūsų metukų broliukas taip pat išbandė žuvelę.20161006091453-97207.jpg Nors šiek tiek baiminausi, kad žuvelė nuslys nekramtyta, bet mažylis puikiausiai ją įveikė dantukais. Kai abu vaikučiai taip teigiamai įvertino naują produktą susigundžiau paragauti ir aš. Kramtomos žuvelės išties labai malonaus vaisių skonio ir netgi žuvies kvapo neturi.
Manau, kad vaikučiams, kurie atsisako gerti skystus žuvų taukus tai puikiausias pakaitalas! Išbandykite, tikrai nenusivilsit!