Ką gi šeštadieniui žada žvaigždės?

Ką gi šeštadieniui žada žvaigždės?

01. Oct 2011, 00:00

 

Spalio 1 dienos horoskopas 12 zodiako ženklų.

 

Avinas

Imkitės tiktai privalomų kasdienių darbų. Būsite pernelyg patiklūs ir jautrūs, – kai kas gali savanaudiškai pasinaudoti jūsų atvirumu, patiklumu ir draugiškumu. Venkite svaigalų!

 

Tauras

Galite iš esmės suklysti vertindami kito žmogaus poreikius ir elgesį. Nieko neteiskite ir nemokykite. Neprašomi nepatarinėkite, nesikiškite. Bus svarbu niekam neleisti lįsti į jūsų reikalus ir širdį.

 

Dvyniai

Drąsiau paklauskite savęs, ar jūsų norai įgyvendinami, ar poreikiai atitinka galimybes? Verta pamąstyti, kas jus verčia norėti vieno ar kito? Blogas laikas pirkti vertingus daiktus, tvirtinti sandorius.

 

Vėžys

Nesišvaistykite pažadais, nesistenkite visiems padėti, visur dalyvauti, viską turėti – jums pritrūks realumo pojūčio vertinant savo ir kitų galimybes. Dėl šios dienos neapdairių žingsnių galite būti apkaltinti melu, sukčiavimu ir net neištikimybe.

 

Liūtas

Jums priešiški asmenys puikiai jaus jūsų silpniausią vietą. Paslaptimis – asmeninėmis, dalykinėmis ar finansinėmis – gali būti sumaniai manipuliuojama. Patartina vengti bendravimo ir atidėti svarbius susitikimus.

 

Mergelė

Galite nepajusti ribos tarp svajonės ir realybės. Neįsivelkite į finansinę avantiūrą ir neleiskite niekam žaisti jūsų jausmais, ambicijomis. Šios dienos susižavėjimai ir įsimylėjimai vėliau gali suteikti nusivylimo ir nuoskaudų.

 

Svarstyklės

Kad ir kokiais darbais užsiimsite, būkite itin susikaupę ir atidūs – nė nepastebėsite, kaip suklysite.

 

Skorpionas

Mokėkite susitaikyti su tuo, kas neišvengiama, – kritikuodami, ginčydamiesi, skųsdamiesi nieko neišspręsite. Jūsų nuomonė apie dalykinius partnerius ir sutuoktinį gali būti neteisinga.

 

Šaulys

Jūsų sunkumai laikini. Išbandymų nebijokite, po jų įvyks džiugių permainų, o kol kas mažiau žavėkitės gautais pasiūlymais.

 

Ožiaragis

Nepervertinkite savo žinių, sėkmės it įtakos: jūsų autoritetu, išmanymu gali būti suabejota. Venkite naudotis savo (šeimos ar mylimo asmens) ryšiais. Būkite atidesni vaikams – neskubėkite jų smerkti, ant jų pykti.

 

Vandenis

Jums nesėkmingas bus ir rytas, tad net jei viskas atrodys teisinga, patikrinta, atidėkite savo apsisprendimą kad ir rytdienai. Neskubėkite žengti lemtingo žingsnio – atsitiks taip, kad pajudėję viena kryptimi atsidursite visai kitoje vietoje.

 

Žuvys

Nuotaika, o kartu ir ketinimai, greitai kis, be to, būsite linkę pervertinti savo galimybes. Į draugus kreiptis pagalbos neverta, sulauksite meškos paslaugos.

 

Šaltinis – www.vytautus.com