Kaip mano mažyliai testavo CURAMED...

Kaip mano mažyliai testavo CURAMED...

20. Feb 2017, 09:37 kristinalt kristinalt

20170220093427-90312.jpg

Kai dukra buvo maža, vieną kartą po apsilankymo pas gydytoją, vaistinėje pamatė pakuotę su nupieštomis karvėmis – kadangi kaip tik skaudėjo gerklę, išbandėme. Jai labai tiko, o man patiko sudėtis. Nuo to karto jei nežymiai skaudėdavo gerklytę jai visuomet pirkdavome arba curamed, arba Isla tabletes, nes kitokių ji negėrė.

Pamačius kvietimą testuoti Curamed, nusprendžiau pabandyti. Ir mums pasisekė.

Vieną ankstų rytą paskambino kurjeris ir pasakė, kad turi man siuntinuką, kadangi buvau darbe, o namie buvo dukrytė, paprašiau palikti jai. Dukra labai apsidžiaugė išpakavusi siuntinį ir radusi daug „karvių“.

Kadangi aplink siaučia įvairūs virusai, mes nusprendėme, kad profilaktiškai leisiu vaikams kas dieną sučiulpti po vieną Curamed pastilę imunitetui stiprinti. Abiems vaikams pastilės labai patinka, bet sūnus jų nečiulpia, o kramto – sako čia ne čiulpiamos. Mano abu vaikai sunkiai geria vaistus, ypač mažasis tad manau radau dar vieną priemonę, kaip stiprinti vaikų imunitetą, kad jie juo mažiau sirgtų.

20170220093510-62147.jpg

SAVO VERTINIMUS IR ATSILIEPIMUS APIE PASTILES SURAŠIAU ŽEMIAU.

SUDĖTIS: saldikliai (ksilitolis, sorbitolis), karvių  priešpienis (Colostrum), kvapiosios medžiagos, glazūros medžiagos (riebalų rūgščių magnio druskos), vitaminai (L-askorbo rūgštis (vit. C)), dažiklis (geležies oksidas ir geležies hidroksidas).

 PAKUOTĖ: pakuotė graži, spalvinga, o tai vaikus nuteikia teigiamai. Mano sūnus labai mėgsta karves, sakė čia karvyčių vaistai. Vienoje pakuotėje yra 20 čiulpiamų pastilių gerklei.

IŠVAIZDA: nedidelės tabletės – puikiai telpa į burnytę, lengvai išsipakuoja (mano dvimečiui dar nepavyksta išsilupti pačiam – čia irgi pliusas, nes kitaip radęs visą pakelį išluptų).

SKONIS: gaivus vaisinis skonis.

KVAPAS: bekvapės.

 AMŽIUS: skirta 3 - 10 metų vaikams.

VARTOJIMAS:  3 - 10 metų vaikai turėtų sučiulpti po 1 pastilę kas valandą, bet ne mažiau nei 3 pastiles ir ne daugiau nei 5 pastiles per dieną. (Mano mažyliui trys metai bus kovą, bet pabandėme ir jam tiko.)

KAINA: vaistinėje apie 4,54€, el. vaistinėje nuo 2,49€ iki 3,81€. Pamenu kai jos atsirado kaina buvo apie 10 litų (2,90€). Perkant internetu kaina ta pati kaip seniau būdavo vaistinėje.

AR PIRKSIU, KAI BAIGSIS TESTUOJAMOS PASTILĖS: taip.

Nusprendžiau nesisverti, tiesiog išsimatavau apimtis, o pasibaigus iššūkiui parašysiu kiek jos pasikeitė.

20170220093541-74520.jpg

CURAMED PASTILIŲ ĮVERTINIMAS PO SAVAITĖS NAUDOJIMO

Vertinimą  rašiau  į savo sugalvotą lentelę ir pažymėjau nuo 1 iki 5 skalėje savo ir vaikų pojūčius, kur  1 mažiausias įvertinimas, o 5 - didžiausias).

 

1

2

3

4

5

SUDĖTIS

 

 

 

 

x

PAKUOTĖ

 

 

 

 

x

IŠVAIZDA

 

 

 

 

x

SKONIS

 

 

 

 

x

KVAPAS

 

 

 

 

x

KAINA

 

 

 

x