Kaip skaniai paruošti liežuvį

Kaip skaniai paruošti liežuvį

28. Apr 2013, 00:00

Turite virtą liežuvį ir nežinote, kaip jį skaniai paruošti? Štai vienas iš būdų.

 

Reikės:

 

200 g virto liežuvio,

50 g virtų morkų,

50g virtų brokolių,

50 g konservuotų žirnelių,

50 g marinuotų agurkų,

5 g krapų ar petražolių,

40 g drebučių mėsai apipilti,

krienų,

„Daumantų“ majonezo.

 

Gaminimas

 

Išverdame morkas, brokolius, į daržovių nuovirą supilame drebučius mėsai, gerai išmaišome, kol ištirps želatina. Paliekame, kol atvės, ir tuo metu supjaustome liežuvį, morkas, marinuotą agurką, susmulkiname brokolius.

 

2

3

 

 

Nuplauname žalumynus. Pasiruošiame formą ir dedame turimus produktus, formos dugną išdėstome gražiai, nes tai bus užpiltinės viršus. Toliau sluoksniuojame visus pasiruoštus produktus ir užpilame pasiruoštu sultiniu, dedame į šaldytuvą stingti.

 

4

 

5

 

Sustingus iškrečiame iš formos ir patiekiame su krienų – majonezo padažu.

 

Skanaus!

Jurgita

28. Apr 2013, 08:47

mmmm, tikrai labai skanu atrodo 😀

28. Apr 2013, 00:41

skaniai atrodo, o kur galima nusipirktitu drebuciu mesai??? kazin uzsienyje(t.y Airijoje) rasciau....?