Kaip sugrąžinti aistrą po gimdymo?

Kaip sugrąžinti aistrą po gimdymo?

14. May 2013, 07:30

 

Kai kuriems seksualinis gyvenimas po gimdymo klostosi kuo puikiausiai, tačiau yra nemažai porų, kuriems viskas apsiverčia aukštyn kojomis.

 

Mamyčių klubas siūlo keletą patarimų, kaip pagerinti intymius santykius po gimdymo:

 

-Atmink, kad svarbiausia ne kiekybė, o kokybė!

 

-Maudykitės vonioje kartu! Ne tik sutaupysite vandens kiekį, bet svarbiausia – patirsite begalinį malonumą.

 

-Planuokite antrąjį savo vaikelį. Nebūkite gretose tų, kurie stebisi, kad vos praėjus keliems mėnesiams, jau planuoja antrąjį kūdikį.

 

-Po gimdymo paprastai visas dėmesys skiriamas mažyliui. Pasistenkite rasti laiko pabūti su vyru dviese. Minutėlė, skirta savo mylimajam kasdien, leis jums abiem pasijusti mylimiems, nors seksas dar neleidžiamas iškart po gimdymo.

 

-Pažinkite vienas kitą per prisilietimus! Atminkte, kad reikia laiko tam, kad pasijustumėte tėvais ir iš naujo perkurti savo gyvenimą, net jei auginate ne pirmą vaiką.

 

-Tapkite spontaniška! Laikas prieš miegą ir miegamasis ne visada tinka seksui. Suteikite tam šarmo, sugalvoite ką nors naujo.

 

-Įsitikink, kad tau ir tavo partneriui pakankamai laiko, kad ne tik pasimėgautumėte procesu, bet ir patirtumėte ekstazę :) Tam nėra laiko? Naudok lubrikantus.

 

-Pasikalbėk su savo partneriu, jeigu kas nors neramina.

 

-Niekada nesigėdinkite pasakyti „ne“. Neprarask savo laisvės. Galų gale yra kompromisas. Galbūt seksas dar negalimas, tačiau bučinys ar apkabinimas juk nieko blogo.

 

-Nesijaudinkite be reikalo. Viskam savas laikas. Dabar įsiklausykite į save ir pasitikėkite motina gamta – ji žino, ką daro.

 

O kaip jūsų intymūs santykiai pagimdžius vaikelį - pagerėjo, niekas nepasikeitė ar pablogėjo?