Kaip susitvarkyti su vaiku, išėjus pasivaikščioti?

Kaip susitvarkyti su vaiku, išėjus pasivaikščioti?

29. Apr 2012, 09:00

 

Renata (aguonele) forume rašo:

 

Labas, gal kas turite kokių nors patarimu ar minčių, kaip susitvarkyti su vaiku išėjus į lauką pasivaikščioti? Turime sūnų, jam 1,9 m., išėjus į lauką ar į parką visiškai nenori manęs klausyti, nori eiti ten, kur nori, daryti ką nori, jei bandai sudrausminti, tai krenta ant žemės ir klykia, prasideda didžiausios isterijos.

 

Suprantu, skamba taip lyg būtų labai išlepintas, bet tikrai taip nėra. Bandau ir sudrausminti ir nukreipti dėmesį, bet ne visada tai pavyksta...Ką patartumėte? Ar jums taip būna?

 

Keli mamų patarimai:

 

Tovera:

Reikia vaikui kokių nors pramogų, dviratuko, mašinytės ar smėlio, kad susidomėtų.

 

Raimucius:

Mes lauke kaip ir neturim tokių problemų, užsiima su kamuoliu, smėliuku, akmenukais, laksto, bet va krenta ir klykia ant žemės namie ar svečiuose, kai ko negauna ar šiaip ožys įlenda, mes panašaus amžiaus – 1,7m. Bandau nekreipt dėmesio, tai nelabai veikia...

 

Giedra:

Nei čia dviratukais, nei kamuoliukais vaiko nesutvarkysi. Mes turim draugę, irgi labai labai aktyvi mergaitė, neklauso absoliučiai nieko, galima visa gerkle rėkt, ar gražiai sakyt. Na tiesiog toks jau jų charakteris. Visaip bandom užsiimt su drauge, bet be šansų, vaikas gimęs būti vadovu, jis toks ir bus.

 

Ką Tu patartum?


Tema forume

29. Apr 2012, 09:45

Tai kad jau pakankanai forume sia tema pridiskutuota 😉