Kas aš esu..

Kas aš esu..

18. Feb 2014, 15:03

  Sveiki, mano vardas Jolita, esu jauna mamytė, man dar tik 21 metai. Šiuo metu auginu jauną damutę Emiliją, kuriai jau metai ir keturi mėnesiai.  Nors ir jauna-bet pati laimingiausia mama, nes turiu nuostabų vaiką ir vyrą. 

  Taip išėjo, kad būdama 12kl, iš tos didelės meilės pastojau. Aišku apie tai niekam nesiskelbiau, nes tuo metu šiek tiek buvo gėda,apie tai žinojo tik šeima ir artimieji. Mokslams artėjant į pabaigą iškėlėme dideles vestuves (bent jau man jos tokios atrodo, nežinau, kaip kitiems :)) Tada jau buvau 3mėn nėščia. 

  Baigusi mokslus, rankų nenuleidau, stojau mokytis į kolegiją. Išėjo taip, kad tą dieną, kai prasidėjo mokslai aš išvažiavau gimdyti :) Gimė mergaitė, kurios mes labai laukėm ir norėjom. Sveika, be galo graži. 

  Į paskaitas nėjau, neturėjau kam palikti vaiko, tėčiui bijojau, nes tai pirmasis mūsų vaikas, bijojau, kad nesusitvarkys.(kolegija kitame mieste-ne mano) Susitariau su dėstytojais, ateidavau tik į egzaminus, atsiskaitydavau kontrolinius, rašto darbus, egzaminus per egzaminui skirtą laiką. Darbus rašiau ir naktim ir dienom, kol vaikas miegodavo. Vargau, neturėjau daug poilsio, bet štai aš jau beveik baigiau antrą kursą, mano pažymiai tikrai geri, ir net geresni už tų, kūrie lankė paskaitas kasdien. Be viso to, dar ir vairuotojo pažymėjimą laikausi, liko tik regitra. Viską suspėju ir didžiuojuosi savimi, kad sugebėjau ne tik vaiką auginti, bet ir mokytis ir pan. Ir nejaučiu jokios gėdos, kad esu jauna mama, nes manau, kad esu ne ką prastesnė už kitas :)

  Dabar jau tuoj du metai kaip esu ištekėjusi, esu laiminga. Mano vaikas labai geras, neturiu su ja jokio vargo,puikiai susitvarkau, ji aprūpinta viskuo nuo A iki Ž, stengiamės jai duoti tai, ko patys neturėjom ir mums puikiai sekasi. vyras taip pat nuostabus, aišku, būna visko, bet viską išgyvenom ir tikiuosi dar ilgai ir laimingai gyvensim. :) 

  Tai štai kas yra toji jaunoji mamytė Jolita :)

  

18. Feb 2014, 22:27 pypse

Imoniu ir istaigu administravimas. i tai nera administratore, tai labai plati pofesija, kuria baigus galima ir vadybininke but ir t.t

pypse pypse 18. Feb 2014, 21:28

O ka mokaisi?

ODISEJAaa ODISEJAaa 18. Feb 2014, 18:21

😀🌷

18. Feb 2014, 18:05 pypse

nuosirdus aciu 😀 Del antakiu jau nepirma karta girdziu komplimenta is moteriskos puses, malonu begalo 😀) o del leliuku tai turesim dar ne viena, jau galvoju apie antra, nes maniske jau gan didele ir savarankiska, norisi kazkaip jau mazuliuko, bet pirma noriu pabaigt studijas. Na o jei ir bus tai tebunie, busiu labai laiminga, nes laabai noriu 😀

18. Feb 2014, 18:01

Labai visoms aciu 😀 Malonu, kad palaikote ir dziaugiates kartu su manimi 😀 Gedinausi kai buvau tik ka pastojus, bet kai atsirado vaikas, mano mastymas visai pasikeite, dabar didziuojuosi, kad turiu nuostabia seima 😀

18. Feb 2014, 17:59 Goda_Mamyciuklubas.lt

Taip,zinoma 😀

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 18. Feb 2014, 15:43

Gal galiu vieną iš šių nuotraukyčių įdėti kaip pagrindinę foto?

pypse pypse 18. Feb 2014, 15:41

Labukas grazuoliska seimynele, amzius neparodo mamos brandumo ir nemenkina pasididziavimo jausmo buti mama, grazu skaityt kad tobuleji, dziaugiesi pries du metukus istikusiais gyvenimo vingiais. Linkiu ir toliau taip spinduliuoti ir daugiau leliuku tureti.
Beja, tavo l, grazus antakiai😀

18. Feb 2014, 15:19

Štai ir mūsų šeimynėlė 😀