Kas testuos "ColonWell" natūralų produktą: sąrašas

Kas testuos "ColonWell" natūralų produktą: sąrašas

27. May 2015, 09:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tokio produkto Mamyčių klube dar netestavome! Su juo jau turėjote galimybės susipažinti, o jei neteko, plačiau skaitykite ČIA.

Rinkitės ColonWell, jei:

  • trokštate sveikai ir greitai atsikratyti svorio;
  • rūpinatės normaliu žarnyno veiklos darbu;
  • siekiate prevenciškai užkirsti kelią vidurių užkietėjimui;
  • norite palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.

Lietuvių įmonė FHLife World pristato farmacininkų ir medicinos specialistų kurtą produktą - ColonWell! ColonWell – lietuviškas maistinių skaidulų produktas pagamintas tik iš natūralių medžiagų! Tūkstančiai žmonių jau vartoja ColonWell ir džiaugiasi pasiektais rezultatais, prisijunkite prie jų ir Jūs!

Kaip veikia ColonWell?

Augalinės skaidulos patekusios į mūsų organizmą išbrinksta, padidėja jų tūris ir taip sukeliamas sotumo jausmas. Nejučiomis pradedama suvartoti mažiau kasdienio maisto, gaunama mažiau kalorijų ir kilogramai pamažu pradeda kristi visiškai sveikai! 

20150523182405-97568.jpg

Atrinkome 6 testuotojas:

SANDRAVIRG, INDRENORA, WEGA - gaus ColonWell ir parašys blogą, kaip sekėsi sulieknėti, t.y. sveikai ir greitai atsikratyti svorio

BLOGIETEE, IRMANTAITE, GITANA NECELIENE - gaus ColonWell ir parašys blogą, kaip sekėsi sureguliuoti žarnyno veiklą bei užkirsti kelią vidurių užkietėjimui.

Gavusios šį produktą, išbandykite jį 3 savaičių laikotarpyje ir po to parašykite išsamų atsiliepimą su nuotraukomis, kaip sekėsi įgyvendinti savo tikslus ir pasiekti norimus rezultatus. Tam kiekvienai jūsų atsiųsime klausimyną, o norinčioms sulieknėti - mitybos programą.

Kaip rašyti blogą:

-Prisijungę MK portale, pasirinkite "Pridėk straipsnį", rubriką "Moterų klubas" ir žymas "MK-mamos-testtuoja" ir "Nugalėk-nevaldomą-alkį-su-Colonwell"

-Parašykite tekstą, įkelkite pagrindinę foto (Browse) ir kitas foto į tekstą, paspaudusios žalsvą ikonėlę.

-Spauskite "Išsaugoti" ir jūsų blogas pasirodys po kelių sekundžių.

SĖKMĖS!

DĖMESIO, naujos mamytės - tam, kad galėtume šią savaitę atsiųsti jums dovanų, parašykite savo vardą, pavardę, adresą su pašto kodu ir tel.: redakcija@mamyciuklubas.lt

www.colonwell.lt

20150523175440-47988.jpg

19. Jun 2015, 10:45

Sveikos praėjo beveik trys savaitės ir ka galiu pasakyti net nežinau man asmeniškai nepatiko nes labai prastai jaučiausi negalėjau net gerti kiekviena diena nors pirma savaite gėriau tikrai sažiningai,o kita gerdavau viena karta ryte arba vakare nes pilvo skausmai ir bėgiojimas y toleta nuotaikos nepridėjo,gal tik mažiau norėdavau valyti bet kaip rašo kad jaučiamas sotumo jausmas išgėrus aš jo nejaučiau ir numečiau tik 2 kil.gal taip ir turi būti nežinau.Džiauguosi kad galėjau išbandyti.

07. Jun 2015, 16:27

Sveikos mamytės norėjau papasakoti kaip sekas naudoti colonwell jausmas tai ne koks žarnynas marša groja ir apsigyvenau tolete😀 nežinau ar ilgam ar visa laika kaip naudoji taip bus bet dabar tai nelabai smagu.Gal yra kas naudojo koks povekis buvo iš pat pradžiu parašykit.

02. Jun 2015, 20:23

Šendiena gavau colonwell pradejau gerti žiurėsiu koks bus efektas parašysiu po keliu dienu skonis geras.

29. May 2015, 21:15

Ačiu bandysim ir rašysim kaip seksis

28. May 2015, 10:39

Tikrai vertingas produktas, esu vartojusi - man pasiteisino 😉

27. May 2015, 22:04

Sveikinimai laimetojoms.

sraigiukas sraigiukas 27. May 2015, 22:03

Sveikinu

Liucyte Liucyte 27. May 2015, 12:43

Sveikinimai mamytėms testuotojoms! 🌷 Lauksim atsiliepimų ir gerų rezultatų!

27. May 2015, 11:08

Mielosios mamytės, dėkojame už dalyvavimą konkurse! 😀 ColonWell gamintojas, "FHLife World" įmonė, džiaugiasi, kad ColonWell sulaukė tokio didelio Jūsų dėmesio! 😀 Nenusiminkite, jei nepavyko laimėti, nes mes Jums turime išskirtinai žavingą pasiūlymą!

Visoms dalyvėms suteikiame 25% nuolaidą ColonWell produktui!!! O toms, kurios nori su ColonWell numesti svorio, papildomai atsiųsime mitybos specialistų sudarytą 7 dienų mitybos programą!!!

Jei norite pasinaudoti šiuo išskirtiniu pasiūlymu (nes šiaip ColonWell produktui akcijų netaikome):
1. rašykite į el. paštą: edita@fhlifeworld.com;
2. nurodykite savo prisijungimo vardą mamyciuklubas.lt svetainėje;
3. nurodykite savo kontaktinę informaciją ColonWell siuntimui: vardą, pavardę, adresą, telefono numerį.

Mes savo ruožtu Jums suteiksime nuolaidą ir padovanosime mitybos programą! Pasinaudoti šiuo pasiūlymu galite iki birželio 1 d. Paskubėkite!

lina_baj lina_baj 27. May 2015, 11:01

Sveikinimai mamytėms! Labai lauksim atsiliepimų ir gerų rezultatų! 🌷

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 27. May 2015, 10:27

Tos moterys, kurios pretendavo į testavimą, bet produkto negavo - nenusiminkite, jūsų laukia staigmena iš kompanijos atstovų 😀

irmantaite irmantaite 27. May 2015, 10:20

Ačiū 😀