Kelionė automobiliu. Tikslas - aplankyti Daniją ir Švediją (4)

Kelionė automobiliu. Tikslas - aplankyti Daniją ir Švediją (4)

28. Aug 2021, 01:19 ViktorijaBudene ViktorijaBudene

Šešta diena. Legolendas. Nežinau, kas labiau laukia, aš su vyru, ar Jokūbas ?

Iki Billund važiuoti  apie 1 val. Dirba nuo 10 val. Tai mes jau taikėme, jog būtume pirmi ? Bilietai kainuoja daug sakyčiau, vaikams iki 3 m. nemokamai, tai mums trims kainuotų apie 150€, dar papildomai automobilio parkavimas, bet dažnai būna įvairių kuponų, pvz. dabar lego žaidime buvo nemokamas bilietas vaikui, tai sutaupėme apie 50€. Draugai minėjo būna dribsnių pakuotėje ir pan.

Taigi, įspūdžiai. Visiems labai patiko. Parkas tokio dydžio, jog viso nuo 10-17 val. neapėjome. Aišku, kai kuriuos atrakcionus bandėme kelis kartus. Oras nelepino, tai purškė lietus, tai saulė švietė, bet nebuvo laukimo eilių. Sezono metu prie kiekvieno atrakciono ir 1 val. gali laukti. Įspūdį paliko miniatūros žymių pastatų iš lego kaladėlių. Širdis kulnuose buvo, kai išbandėme amerikietiškus kalnelius.

Jokūbas beveik visuose atrakcionuose galėjo eiti arba vienas, arba su suaugusiu. Matuojamas ūgis, daugumoje nuo 1 m.

Nuotraukomis sunku perteikti emociją, įspūdžius. Verta sumokėtų pinigų. Laimingi ir mes, ir vaikai. Elena irgi pradžioje dalyvavo, vėliau miegojo geras tris valandas. Nebijojo net atrakciono tamsoje, juokėsi ir mojavo.

​​​​​

Viduje pavalgyti nėra pigu. Turėjome savo užkandžių, bet pirkome desertą, tai pvz. kava beveik 6€, bandelė 5€. Tad tokia išvyka reikalauja investicijų, bet nežinome, kada grįšime. Manau, kai jau Elena galės dalyvauti. Aišku, dar kaip gi be lego prisiminimui.

Jeigu tik yra galimybė, apsilankykite.

P.s. šalia yra Billund oro uostas, du viešbučiai irgi lego tematika.