Kitoks stovyklavimas

Kitoks stovyklavimas

29. Jun 2020, 21:55 Iddile Iddile

L I E T U V I Š K A S   U Ž S I E N I S arba savaitgalis kitaip...

Užbėgdama visam pasakojimui už akių, galiu pasakyti, kad tai pranoko visus lūkesčius, "mandrų" viešbučių kambarius ir net norėjosi lyginti su kelionėmis į užsienį.
.
Pasirodo, kad karantinas buvo būtinas daug keliaujančių šeimų, nes atrandamos nuostabios vietos Lietuvoje. 
.
Susipažinkite, čia @glampingclub.lithuania. Vieta, kurioje labai laukiamos šeimos su vaikais. Negalvokite apie oro sąlygas, nes vaikai ten veiklos ras, bet kokiu oru, o Jums pakaks tiesiog jaukiai sėdėti ir stebėti juos 
.
Stovyklavietėje apie viską pagalvota. Tikrai nereikia vežtis indų, puodų, įrankių, miegmaišių, malkų, virdulio ar pan. Viską ten rasite. Net šaltą dieną, Jūsų palapinę šildys šildytuvas. 
Žodžiu, važiuojate ne į karą, o į viešbutį esanti ant ežero kranto, kur kiekvienoje palapinėje Jūsų lauks dvigulė lova su kvepiančia patalyne. Staliuką puoš lauko gėlės, o laužavietėje galėsite kepti ar virti Jums patinkantį maistą. 
.
Stovyklavietę supa 3 ežerai, tad tikrai rasite Jums patinkančią pakrantės zoną. Smagios maudynės garantuotos! 
.
Vaikai taip pat čia nenuobodžiaus, yra nedidelė žaidimų erdvė su čiuožykla, futbolo, bei badmintono aikštelėmis  ir svarbiausia, šioje stovyklavietėje yra vaikų, tad gaudynėms erdvės apsčiai. 
.
Verta paminėti, kad čia randasi ir nemažas bitynas, kurio šįkart neaplankėme, pirtis, kubilas, bei kasryt palapinių miestelio šeimininkės keptos šiltos, fantastiškos spurgos. 
.
Šeimininkai- nuostabūs žmonės. Tikrai rasite bendrą kalbą. Pasijautėme, taip lyg atvykę ne į svečius, o į namus  ar grįšime dar kartą? Be abejonės!!! Ir dar ne kartą! Kitais metais tikrai vėl valgysim žemuoges nuo smilgos, eisim maudytis, braidyti po ryto žolę ir mėgautis tvyraujančia ramybe!