KLAR - estetika, švara ir aiški žinutė vartotojui

KLAR - estetika, švara ir aiški žinutė vartotojui

25. Nov 2019, 09:13 Aviete Aviete

Kai pamačiau paskelbtą atranką ekologiškų švaros produktų testavimui, iš karto pagalvojau, kad labai tam tikčiau, nes turint du mažus vaikus ir nesavanaudišką požiūrį į aplinką, viskas su žodžiais ,,eko” man yra aktualu ir artima.

Gavau bandymui 3 švaros priemones: vonios valiklį, wc valiklį ir skystą skalbimo priemonę, trumpai jas visas aptarsiu.

Visų pirma noriu pagirti siuntos su priemonėmis įpakavimą - jis labai sužavėjo. Priemonės buvo labai dailioje gufruoto kartono dėžutėje įvyniotos juodu šilkiniu popieriumi. Atrodė labai elegantiškai. Ne mažiau estetiškai atrodė patys buteliukai. Nedideli buteliukai - patogu paimti, nesunkūs laikyti. Patiko, kad permatomi, o viduje skaidrus, gražaus atspalvio skystis. Etiketė labai estetiška, spalvos švelnios, o joje pateikta informacija suprantama net neskaitantiems užsienio kalba, nes pagrindinė informacija pavaizduota specialiu ženklinimu.

Priemonės ekologiškos - be nereikalingų chemikalų, dirginančių kvapiklių ar alergizuojančių dažiklių. Nebandytos su gyvūnais, tinka ir veganams. Buteliukas pagamintas iš perdirbto plastiko.

Estetika, švara ir aiški siunčiama žinutė - tai pagrindiniai dalykai, kuriais šios valymo priemonės paperka vos jas paėmus į rankas.

Malonų pirmą įspūdį dar labiau sustiprina vonioje pasklidęs švelnus vonios valiklio kvapas. Nedirgino nei manęs, nei kartu buvusio metukų vaiko. Išpurškiau vonią, čiaupą ir palikau kuriam laikui. Grįžau su šiurkščia kempine, nes galvojau, kad reikės nemažai pašveisti, bet lengvai perbraukiau ir garbės žodis nustebau, nes labai lengvai valėsi, o atrodžiusios švarios vonios sienelės pradėjo akyse baltėti ;)

Taip pat lengvai nusivalė ir dušo stovas bei čiaupas, neliko jokių kalkių ar apnašų. Lygiai taip pat lengvai išvaliau ir klozetą. Nereikėjo nei smarkiai trinti, nei naudoti šiurkščių kempinių, nereikėjo kvėpuoti dirginančiu valiklių kvapu. Žinoma, perskaičiau įspėjamąją informaciją ant buteliuko, kad saugotis nuo patekimo į akis, tad vaikui liestis neleidau ir pati devėjau pirštines.

Įsitikinusi valiklių efektyvumu, panaudojau ir skalbinių plovimo skystį. Eilinis skalbinių krepšys: apatiniai, rankšluosčiai, metinukės kleckuoti drabužėliai ir vyresnėlės darželyje dėvėti drabužiai, kojinės. Skalbiau 60 laipsnių tempr. Bekvapis ploviklis su viskuo puikiai susitvarkė :) Skalbiniai švarūs, gaivūs ir kas man labai aktualu - be jokio aromatinio kvapo. 

Šiose priemonėse viskas nuo buteliuko dizaino iki panaudojimo rezultato džiugino ir esu be galo dėkinga už progą atrasti tokias draugiškas ir efektyvias buities valymo priemones. Net vienas lašas gali palikti didelį pėdsaką gamtoje, buityje, mūsų įpročiuose ir sąmonėje.