Kokie bus Arklio metai jūsų vaikams?

Kokie bus Arklio metai jūsų vaikams?

01. Jan 2014, 09:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Avinas 

Vaikams, kurie gimė po Avino ženklu Arklio metai bus labai įdomūs ir įvairūs. Būkite atsargios - šiais naujais metais mažieji padaužos bus pasiruošę žaisti jūsų emocijomis. Pasistenkite būti šiek tiek griežtesni su jais, nes kitaip 2014-ieji jums nebus lengvi. Avinukai kaip visad užsispyrę, todėl juos reikia į teisingą kelią pakreipti švelniai, o jeigu tai padaryti pavyks - jis bus geriausias klasėje, laimės ne vieną konkursą. Šie vaikai skausmingai reaguoja į melą ir neteisybę, todėl mokykite juos tolerancijos, nes kitaip jiems bus nelengva.

Jautis

Svarbiausia šiais metais įrodyti, kad jūs beprotiškai mylite šį mažą jautuką. Kitaip jis geriau jausis su draugų kompanija, bet ne namuose. Arklio metais su Jaučiais reikės labai daug kantrybės. Ir kuo daugiau juos spausite, tuo jie labiau trauksis nuo jūsų Tik ištvermė, kantrybė ir švelnumas gali padėti. Jautukams šiais metais labai norėsis saugumo ir patikimumo, todėl stenkitės jiems tai sukurti. Taip pat pasistenkite vaikams, po šiuo ženklu, rasti patinkantį hobį.

Dvyniai

Puikių manierų Dvyniai ateinančiais metais nesukels problemų savo tėvams. Jie taip pat puikiai sutars su kitais vaikais. Arklio metais nevaržykite jų laisvės. Paprašykite šių vaikų prisidėti ir prie namų ruošos, jie tikrai padės, bet po to nepamirškite padėkoti ir pagirti. Tai šiems vaikams labai svarbu. Nesinervinkite dėl Dvynių ženklo vaikų lėtumo ar vangumo, nors jų reakcija kartais ir bus sulėtėjusi. Geriau švelniai juos pastūmėkite tikslo link.

Vėžys

Mielas, drovus vaikas Vėžys šiais metais bus labiau pažeidžiamas negu anksčiau ir jam reikės jūsų dėmesio. Žinoma, kartais sunku suprasti ko jis iš tiesų nori ir jo besikeičiančios nuotaikos jums šios užduoties nepalengvins. Tiesa, privalumas tame, jog Vėžiukai labai “naminiai” ir jie verčiau leis laiką namuose, nei bastysis kažkur, o jeigu kur nors išeis su draugais - visad žinosite kur. Padrąsinkite ir įkvėpkite jį. 

Liūtas

Arklio metais jūsų vaikas Liūtas bus labai aktyvus. Jis bandys įrodyti savo pranašumą, bet, gaila, ne visad tai vyks moksluose. Liūtuko energija trykš ir šiais metais, todėl stenkitės kuo naudingiau užimti jo laisvą laiką. Pastabas apie jo elgesį venkite išsakyti prie svetimų, nes Liūtai labai greitai gali įsižeisti. Jie labiau mėgsta, kai jais nuolat gėrimasi ir jie giriami.

Mergelės

Vaikas, gimęs po Mergelės ženklu yra aktyvus, bet nekeliantis problemų. Arklio metais jis bus kupinas optimizmo ir pozityvumo. Jeigu toks vaikas turėjo daug užsiėmimų, šiais metais jų bus dar daugiau ir laisvo laiko praktiškai neliks. Mergelės lengvai prisitaiko įvairiose situacijose. Mokykite vaiką pagarbos kitiems žmonėms ir stebėkite, ar per pagyras jis neserga “žvaigždžių liga”. Mergelės jums padės namuose ir to prašyti dukart neteks. Paskatinkite jį žengti protinga linkme ir jis eis su dviguba energija. 

Svarstyklės

2014 vaiką, gimusį po šiuo ženklu, bus pakankamai sunku suvaldyti, todėl jam reikės ypatingai daug dėmesio. Tokie vaikai linkę į pavydą, kad visa energija nėra skiriama jam, todėl reikės kantrybės tai išaiškinti ne tik žodžiais, bet ir veiksmais. Turite įrodyti, jog jis jums labai svarbus, bet pasaulis sukasi ne tik aplink jį. Jeigu su juo nesutinkate - tai paaiškinkite švelniai. 

Skorpionai

Vaikams (ir suaugusiems) šie metai bus palankūs. Skorpionai pasitiki savimi, todėl jiems pasiekti užsibrėžtą tikslą bus lengva. Praleiskite kuo daugiau laiko su mažuoju Skorpioniuku, tuomet jis jausis neignoruojamas. Jūsų vaikas stipri asmenybė, todėl tegu jo nepriklausomybė neatitolina jo nuo šeimos. Skorpionai laukia pagyrimų ir laimėjimų, o tai darykite taktiškai, nepersitenkite. Tik nepeikite jo viešumoje! Kartais Skorpionai būna šiurkštūs aplinkiniams - kuo anksčiau aiškinkite jiems apie tai, kad taip daryti negražu.

Šaulys

Vaikas Šaulys išsiskiria ramybe, rimtumu ir ryžtingumu. Jis yra labai sąžiningas su visais, bet ne visada tai jam naudinga. Pabandykite paaiškinti, kad ne viską reikia sakyti ką galvoja. 2014 metais jis bus dėmesingas šeimai ir mandagus su kitais. Tiesa, kartais galima pajusti, jog tuo savu ramumu jis bando manipuliuoti, todėl būkite budri ir stenkitės pastatyti jį į vietą. Tik ne grubiai, nes kitaip sulauksite konfliktų.

Ožiaragis

Kantrybės jums šiais metais. Turbūt kiekvieną dieną Arklio metais turėsite spręsti įvairias problemas susijusias su juo. Parodykite savo vaikui, kad jūs juo rūpinatės ir saugote jį. Jei jis turės konfliktų su draugais - visad jį remkite, bet visad paaiškinkite kuomet jo elgesys yra nepriimtinas. Taip pat nepakenks šiek tiek nepriklausomybės - tuomet vaikas supras, jog su savo problemomis gali susitvarkyti ir pats. 

Vandenis

Vaikams, gimusiems po šiuo ženklu, taip pat reikės daugiau dėmesio. Stenkitės būti arčiau jo ir jo poreikių, nes jam reikės jūsų palaikymo. Pasistenkite nukreipti jį į tinkamą kelią. Pasinaudokite jo susidomėjimu naujausiomis technologijomis ir paskatinkite gilintis į tai. Kitais atvejais gali kilti sunkumų su mokslais, o grasinimai neduos rezultatų. Leiskite pačiam vaikui susižavėti kažkuo ir skatinkite tai. 

Žuvis

Atrodo, žuviukai visus šiuos metus stengsis išsinarplioti iš situacijų į kurias patys papuola. Taip pat šiems vaikams bus sudėtingi metai susiję su mokslais - atrodo, jog jie persistengia ir nieko nespėja. Gal jau laikas baigti papildomas pamokas ar sumažinti būrelių skaičių? Pabandykite išsiaiškinti kas jūsų vaiką traukia labiausiai ir tada taps viskas aišku. Nepersistenkite.