Kokie mums buvo 2022-ieji: Metų nominacijos ir „STOP kadrai“

Kokie mums buvo 2022-ieji: Metų nominacijos ir „STOP kadrai“

06. Jan 2023, 00:12 floryte floryte

    Pasibaigus dar vieniems metams, grįžteli per petį apmąstyti, kokie jie mums buvo?...Sunkiausia buvo ištverti artimų žmonių rimtas ligas, nes nelabai gali ką pakeisti, tik būti kartu ir drąsinti, nors ir pačiam nedrąsu...Smagių, šiltų akimirkų irgi būta, tik svarbu jas, kad ir mažas, pastebėti ir priimti kaip brangintinas! Ką čia daug kalbėsi, tegul pačios nuotraukos kalba...Ir atleiskite, jei jos - nebūtinai ryškios(nes akimirkos mėgsta būti ypatingai greitos), tačiau - nesuvaidintos, pagautos iš 2022 metų kasdienybės. Ir žinoma, daugelis foto kadrų - iš Augustės ir katino Pixelio gyvenimo realijų, nes jie mūsų šeimoje - ne tik patys mažiausi, bet ir labiausiai linkę visus stebinti.

Metų "Smaližė" - Augustė. Kažin, ar mes, suaugę, dar taip išlaižytume puodą, mėgindami suvartoti paskutinius obolienės lašelius?...Mūsų šeimoje taip gali tik Augustė!

Metų "Iššūkis" - daugybos lentelė. Ar esate kas nors taip bandę mokytis daugybos lentelę?...Šis iššūkis pasilieka dar ir 2023 metams, nes mergina daugybos lentelės pilnai dar neišmoko :-)).

Metų "Karalius" - Pixelis. Kiekvienas šeimos narys savaip šokinėja apie šį visai nekilmingą katiną, tačiau tik Augustė sugeba jam įrengti karališkus rūmus!

Metų "Mimika" - paragavus šaltalankio uogų!

Metų "Kantrybė". Šis titulas atitenka vyrui už Augustės mokymą važiuoti riedučiais! Pasirodo, vyrai gali turėti neišsiamiamus aruodus kantrybės!

Metų nominacija "Vasaros akimirkos". Vasara - toks daugiabriaunis brangakmenis, kad neįmanoma išrinkti tik vienos akimirkos, tad jų čia - keletas. Šioje foto - Augustė pasilenkusi stebi smilgą, kuri auga kiemo vazone. Štai toks ryšys vaiko ir augalo! Kažkas bendro tarp jų yra?...

"Vikšrelis" miega: vasara... atostogos... grynas oras... gražus sapnas...nerūpestinga vaikystė...

Ar tikite stebuklais?...Aš tikiu! Ir ypač, jei juos pamatai žvelgdamas iš savo kiemo!

Metų "Apsikeitimas energija" - miego metu.

Metų "Nesėkmė" - kai prausiesi, ir kranas tiesiog pasilieka rankoje (nulūžta!)...

Metų "Vakaro jaukumas" - kai persipina rankos, ausys, kojos, visiems bendrai bežiūrint filmą...

Metų "Gyvūnas", sutiktas tiesiog kopose prie jūros. Programėlės Inaturalist pagalba nustatyta, kad tai - didysis dviuodegis - drugys(čia - jo vikšras). Slankiojau paskui jį gal pusvalandį ir stebėjausi! Toks grožis!

Metų "Žaidimas" - mini bilijardas. Jį žaidžia ne tik mūsų vaikai, bet ir katinas!

Metų "Teleportacija". Be šio titulo - niekaip! Teleportacija vadinu vaiko užmigimą netikėčiausiose vietose. Šįkart tai nutiko "Bitės" salone, kol laukiau "Bitės profo" konsultacijos...:-)).

Metų nominacija "Žiemos akimirkos" - žaidžiantys vaikai...Tiesiog pusnyje...

Ir dar...Tokius vaizdus kadaise, mūsų vaiksytės laikais ant naujametinių atvirukų talpindavo...O šią žiemą mes džiaugiamės šia pasaka gyvai...

   Metų nominacija "Gėlės", skiriama ne tik mano kieme vasarojusioms ryškiaspalvėms petunijoms, bet ir Augustės žydroms akims!

Visiems linkiu taikos, ramybės, susikalbėjimo, sveikatos ir džiugių akimirkų 2023 metais!

Daiva55 Daiva55 17. Mar 2023, 03:33

Sveiki, gavau 25 000 00 € paskolą iš ponios Gabrielos Valeria. Buvau apgautas du kartus, bet Gabrielos Valerijos dėka man paskolino. Esu labai laiminga, galite susisiekti su ja tiesiogiai el. paštu: quick_credits@hotmail.com

sean sean 20. Jan 2023, 16:03

PASKOLOS PASIŪLYMAS:
Mes siūlome paskolas nuo mažiausiai 5000 USD iki daugiausiai 500 mln. USD, STEVE WILSON LOAN FIRM suteiks jums paskolą su prieinama 2% palūkanų norma ir paskolos trukme nuo 1 iki 30 metų, kad grąžintumėte paskolą (saugią ir neužtikrintą). . Mūsų tikslas – teikti puikias profesionalias finansines paslaugas. Tarpininkai / konsultantai / brokeriai yra kviečiami pritraukti savo klientus ir yra 100% apsaugoti. Visiškai pasitikėdami dirbsime kartu visų susijusių šalių labui. Nelaikykite savo finansinių problemų sau, kad netaptumėte skolų šeimininkas ar nepatirtumėte finansinės įtampos, todėl dėl savo finansinių problemų sprendimo turite greitai susisiekti su mumis. Mums bus didelis džiaugsmas, kai būsite finansiškai stabilūs
Rašykite mums el. paštu per:

Pagarbiai,
Ponas Steve'as Wilsonas.
El. paštas: stevewilsonloanfirm@gmail.com
Whatsapp: +393481703911

ODISEJAaa ODISEJAaa 12. Jan 2023, 09:39

❤❤❤❤❤

Gintarep Gintarep 07. Jan 2023, 00:12

Labai, labai puikiai Jūs gyvenate!!! Sėkmės ir toliau ??

floryte floryte 06. Jan 2023, 18:05

Egle, ačiū!?

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 06. Jan 2023, 13:51

Kaip fainai ir smagiai čia sudėliojai, Inga. Ačiū 😀