KONKURSAS FACEBOOKE: Laimėk bilietus į premjerinį spektaklį "Keistuolių teatre"!

KONKURSAS FACEBOOKE: Laimėk bilietus į premjerinį spektaklį "Keistuolių teatre"!

24. Feb 2015, 10:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Artėjančios Tarptautinės Moters dienos proga, norime jus nudžiuginti unikalia dovana. Kviečiame į spektaklio "MOTERIS" premjerą "Keistuolių teatre" kovo 5 d. 19 val. (www.keistuoliai.lt)

Kiek esame atsakingi už šalia esančių žmonių gyvenimus? Kiek įsipareigojame pasakę „Aš mylėsiu tave amžinai"? Kas jei, po 23 metų Jūsų pirmoji meilė paskambins į duris ir netikėtai įsiverš į Jūsų gyvenimą?

Šis spektaklis tai mistiškas pasakojimas apie moterį, kuri ateina susigrąžinti savo pirmosios meilės, (ne)svarbu kokiomis aplinkybėmis ir visai (ne)svarbu kokiomis pasekmėmis. Tai - įrodymas, kad meilė yra įvairialypė ir kintanti - pirmoji, besąlygiška, kurianti, griaunanti, jaunatviška ir brandi. Spektaklis „Moteris" tai persukinėjamo filmo montažas, kuriame susimaišęs laikas, ištirpusi laiko sąvoka, nes praeitis, dabartis ir ateitis arba tai kas įvyko, vyksta ar įvyks yra tarpusavyje betarpiškai susiję.

"Šis spektaklis (ne)paliks tavy žymę, kaip ir visi kiti spektakliai arba kaip ir viskas (ne)vykstantis tavo gyvenime. Šį spektaklį žiūrėdamas, (ne)apsigauk, kad kerštas yra tikslas. Kerštas niekada nėra tikslas, meilė (nėra)yra tikslas. Šį spektaklį stačiau, nes (ne)bijau žmogaus trapumo. Šį spektaklį žiūrėdamas, (ne)galvok ar yra kaltų, nes aš (ne)žinau. Šį spektaklį (ne)žiūrėk, nes ši istorija nuolat kartojasi, todėl (ne)pastebėk ją.", - pasakoja spektaklio režisierė Giedrė Kriaučionytė

Pagal vokiečių dramaturgo, Roland Schimmelpfennig, pjesę „Moteris iš praeities"

20150224100542-90592.jpg

Vaidina:
Romi Fogtlender - Aldona Vilutytė
Frenkas - Dalius Skamarakas
Klaudija - Judita Urnikytė/ Gelminė Glemžaitė
Tina - Eglė Grigaliūnaitė
Endis - Mantas Zemleckas

KONKURSAS FACEBOOKE

Dviems iš jūsų padovanosime kvietimus (dviems) į šią nuostabią premjerą! 

Dalyvaukite iki kovo 1 d. imtinai

Susikurkite sau šventę!