Konkursas Facebooke: Papasakokite, ką gaminate iš moliūgo

Konkursas Facebooke: Papasakokite, ką gaminate iš moliūgo

30. Sep 2020, 10:32 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Norime jus pakviesti dalyvauti rudeniniame konkurse ir laimėti puikią knygą! Turbūt kiekvienas esame ką nors gaminę iš moliūgo. O dabar - pats tinkamiausias metas. Kuo ši daržovė tokia naudinga, skaitykite ČIA->>

O užsukę į mūsų Facebook paskyrą, komentaruose:
?Pasidalinkite vienu mėgstamiausio moliūginio patiekalo receptu!
?Kvieskite dalyvauti draugus ir, žinoma, tapkite mūsų draugais ir sekėjais.

Spalio 5 d. rinksime laimėtoją, kuriai atiteks nuostabi Selemono Paltanavičiaus knyga „Pažinkime Lietuvos gyvūnus" Alma littera

Gamtininkas Selemonas Paltanavičius visiems mažiesiems gyvūnų mylėtojams ir visiems, norintiems pažinti lietuviškąjį gyvūnijos pasaulį, dovanoja iliustruotą knygą „Pažinkime Lietuvos gyvūnus".

Lietuvoje gyvena daugybė įdomių vabzdžių, varliagyvių, roplių, žuvų, žinduolių, paukščių, bet ar vaikai juos pažįsta? O ką miesto vaikas žino apie naminius gyvūnus? Žinomas Lietuvos gamtininkas Selemonas Paltanavičius apie gyvūnus žino labai daug ir mielai dalijasi patirtimi.

Knyga gausiai iliustruota puikiomis nuotraukomis ir nuotaikingais piešinėliais, trumpi pasakojimai supažindins su gyvūnais ir išmokys juos atpažinti miške, sode, kaime, parke ar kieme. Na, o kad ši pažintinė kelionė neprailgtų, joje vaikus lydės geri bičiuliai – Paulius ir Sigutė.

Vaikai ras mįslių, patarlių, žaidimų, taip pat patarimų, kaip bitutėms įrengti girdyklą ar pastatyti namus ežiui.

Gyvūnai – mūsų bičiuliai. Pažinkime juos ir draugaukime!