KONKURSAS: Pasidalinkite savo žindymo istorija ir laimėkite „Philips“ dovaną!

KONKURSAS: Pasidalinkite savo žindymo istorija ir laimėkite „Philips“ dovaną!

08. Aug 2022, 16:47 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Visos mamos turi skirtingas savo nėštumo ir gimdymo istorijas bei žindymo patirtis.

Kad ir kiek būsima mama ruoštųsi kūdikio gimimui, niekada nenuspės, kaip iš tiesų bus gimus mažyliui. Tas pats ir su žindymu. Vienai kūdikį žindyti pavyksta be kliūčių, kitai mamai tenka pasitelkti įvairius pienuko skatinimo būdus, kartais net prireikia žindymo konsultacijos.

Norėdami paminėti Pasaulinę žindymo savaitę, visas mamas kviečiame pasidalinti savo unikalia žindymo patirtimi, kad ir kokia ji buvo – lengva, džiaugsminga ar sunki. Pasidalinkite savo istoriją ir dalyvaukite konkurse, kur galite laimėti puikų prizą nuo „Philips“!

Lauksime pasakojimų iš mamų, kurios neseniai susilaukė mažylio, taip pat ir iš tų mamų, kurių vaikai jau paaugę, tačiau žindymo patirtis vis dar ryški atmintyje.

Kaip pasidalinti savo istorija?

  • Pasidalinkite savo žindymo patirtimi, tiesiog prisijungę prie Mamyčių klubo svetainės, ir parašykite kaip blogą.
  • Arba savo istoriją galite įkelti mūsų Facebook ir/ar Instagram paskyroje, po konkurso postu, komentarų skiltyje.

Jūsų istorijų lauksime iki rugpjūčio 15 d. ir vienam iš dalyvių padovanosime štai tokį puikų prizą:

Sonicare Prestige elektrinį dantų šepetėlį su Sense iQ technologija

SenseIQ technologija:

  • Jaučia, kaip valotės. Nustato spaudimą, judesius, išvalytą plotą iki 100 kartų per sek.

  • Prisitaiko prie tavęs realiu laiku. Automatiškai prisitaiko prie tavęs realiuoju laiku bei parenka tinkamą intensyvumą, kai jaučia, kad per daug spaudi.

  • Rūpinasi tavo tinkama burnos priežiūra. Rūpinasi tavo tinkama burnos priežiūra, valo ir balina dantis, apsaugo dantenas ir laikui bėgant padeda išmokti valytis dantis geriau.

Jei nori dalintis žindymo istorija FACEBOOKE, spausk ČIA->>

Sandrani Sandrani 01. Aug 2022, 10:47

Mūsų su sūneliu žindymo kelionė prasidėjo 2021.08.17. Pats pirmas nepakartojamas kartas buvo YPATINGAS, NEREALUS. To jausmo apibūdinti neįmanoma. Ruošdamasi šiam gyvenimo etapui žinojau, jog gali būti sunkumų, visokių patirčių. Pati pradžia ir nebuvo lengva, tačiau palengva, po truputį mums viskas pavyko. LABAI džiaugiuosi, jog tai galėjau suteikti savo vaikui, ir dar LABIAU džiaugiuosi jog mūsų žindymo kelionė tęsiasi jau beveik metus! Rugpjūčio 17 dieną švęsime pirmąjį gimtadienį!??‍?❤️✨ Nieko nėra nuostabiau už besiglaudžiantį stebuklėlį, besijaučiantį saugiai šalia mamos! Už tokį artimą ryšį! O dar nuostabiau - matyti besišypsantį vaiką, lyg atsidėkodamas tai daro žiūrėdamas į akis! O be valgydamas suskaičiuoja visus apgamėlius, sužnaibo kiekvieną odos plotelį, apspardo kojytėmis pilvą! ?? Kiek juoko ir džiaugsmo sukelia ne tik sau, bet ir man! ???? Tai neįkainojama patirtis ir kiek tik įmanoma kuo ilgiau suteikite tai savo vaikui! ??❤️?