Kotletukai barankytėse - įdomus sprendimas, kai pabosta kiekvieną dieną kepti įprastus kotletukus.
Jiems reikia:
paprastų mažų barankyčių
1kg maltos mėsos
2 svogūnų
2 kiaušinių
pusė stiklinės džiūvėsėlių
2 valgomieji šaukštai miltų
druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį
Kaip gaminti?
Faršą su kitais produktais sumaišome, kaip įprastai, kai darome paprastus kotletukus. Gautą masę dedame ant barankyčių ir šauname į orkaitę. Prieš tai barankytes reikia pamirkyti vandenyje arba piene, kad suminkštėtų.
Iškepus patiekti alkaniems valgytojams. Vieno kąsnio užkandėlė.
šaltinis: www.maminuklubs.lv
as perku ne traskias ir apie 10 min laukau piene.kad nebutu labai minkstos.nes neimanoma bus farsiruoti 😀
Senas, geras receptas... Buvau ji uzmirsusi, reiks pakept 😉
klausimas - kiek min. reiketu mirkyt barankytes? pirkti kietas, traskias ar minkstas?
as dar paciame gale uzdiedu surio gabaliuka ant virsaus 😀