Kviečiame į susitikimą, kur gaminsimės lūpų balzamus su "Uoga uoga"

Kviečiame į susitikimą, kur gaminsimės lūpų balzamus su "Uoga uoga"

12. May 2014, 11:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Pasiruoškime vasarai kartu - jeigu manote, kad šviečiant saulei veido ir kūno odai reikia mažiau priežiūros, klystate. O kaip tai daryti teisingai ir, svarbiausiai, natūraliai - kviečiame sužinoti susitikime su "Uoga uoga". 

Su meile ir atsakomybe pagaminta „Uoga Uoga“ kosmetika šiuo metu yra lyderiaujanti natūralios kosmetikos gamintoja šalyje. Ji kuriama tik iš aukščiausios kokybės sudėtinių dalių, be jokių sveikatai pavojingų priedų. Iš nerafinuotų aliejų, vaistažolių, uogų, gėlių vandens sukurtame asortimente: kūno, veido, plaukų, lūpų priežiūros priemonės ir visiškai natūralių lietuviškų lūpų blizgesių linija! Netrukus mūsų dekoratyvinę liniją papildys nauji produktai, sukurti spalvotųjų mineralų pagrindu. „Uoga Uoga“ įkūrė dvi rūpestingos mamos, žinias tobulinusios Didžiojoje Britanijoje rengiamuose seminaruose. Visų „Uoga Uoga“ receptų saugumą tvirtina Didžiojoje Britanijoje esanti laboratorija, Lietuvoje periodiškai atliekami produktų mikrobiologiniai tyrimai, kad klientus pasiektų tik kokybiška ir sveika kosmetika.

Gegužės 22 dieną, ketvirtadienį, 18.30 val. susitiksime su "Uoga uoga" specialiste, kuri papasakos kaip prižiūrėti savo ir vaikučių odą vasarą, kuo ją maitinti ir kaip apsaugoti. O smagiausia, jog šio susitikimo metu pačios pasigaminsime vasarai būtiną lūpų priemonę - lūpų balzamą!

REGISTRACIJA ČIA>>

Lūpų balzamo kaina - 12 Lt ir norime paprašyti šį mokestį sumokėti iki dalyvavimo. Pinigus pervesti MK redaktorei:

  • Goda Prapuolenytė-Leonavičienė
  • Sąskaitos nr.: LT25 7044 0600 0455 6902
  • Jeigu vedate ne iš savo vardo sąskaitos - pastabose įrašykite vardą pavardę už ką apmokate.

Susitikime lauksime tik iš anksto sumokėjusių dalyvių!

Pinigai bus grąžinami tik tuo atveju, jeigu bus atšauktas susitikimas! 

Susitikimo vieta:

VšĮ Baltijos aplinkos forumas, Užupio g. 9/2-17, kurio biuras yra visai šalia Užupio simbolio – Angelo skulptūros. Atėjus prie Angelo nuo pagrindinio Užupio tilto per Vilnelę, dešinėje yra arka į kiemą. Jo gale pamatysite žalia iškaba pažymėtą įėjimą. (čia yra nuoroda į žemėlapį BEF Lt: Kontaktai).

Iki pasimatymo!