Laimėkite knygą "Vienas vaikas - 7 intelektai"!

Laimėkite knygą "Vienas vaikas - 7 intelektai"!

08. Feb 2018, 11:04 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Gimė Jūsų vaikas, galbūt net paaugo, o Jūs vis dar išgyvenate, ar tikrai suteikiate jam tai, kas geriausia. Eteris dūzgia nuo žinių ir rekomendacijų. Susipažinti su visomis neįmanoma ir nereikia.

Renatos Lazdin knyga „Vienas vaikas – 7 intelektai“ parašyta taip, kad:
- suprasite, kas yra vaikas ir kodėl jis elgiasi vienaip ar kitaip;
- triukšmo ir nerimo namie sumažės, o laimės padaugės;
- ėmusis paprastų kasdienių sprendimų (reikia tik trupučio pastangų) vaiko ateities galimybės stebuklingai išaugs;
- nepaprasti žaidi(ni)mai nušvies Jūsų namus kitomis spalvomis.

20180208110356-84822.jpg

Paprastas ir smagus kasdienių atradimų kelrodis šeimai!
Teorinės žinios ir praktinės rekomendacijos, kaip lavinti vaiko intelektus.

Ko reikia vaikui?
Kodėl vaikas nerimauja?
Kaip padėti mažyliui domėtis pasauliu ir jį pažinti?
Kaip padėti vaikui atrasti save?
Kaip mankštinti mažylį?
Kodėl muzika ir sportas svarbiausia?
Kaip mokyti vaiką užsienio kalbų ir kodėl tai svarbu?
Kuo (ne)naudingas ekranas ir kaip išvengti neigiamų jo padarinių? Kodėl laisvasis žaidimas gyvybiškai svarbus ir kaip padėti vaikui išmokti žaisti?
Kaip tinkamai įrengti vaiko kambarį?

20180208110408-60038.jpg

Tėveliai, sužinoję Renatos Lazdin atsakymus į šiuos klausimus, įprastai sako:

Tai pakeitė mūsų gyvenimą!
Nuo šiol visai kitaip žiūrime į vaiką.
Nuolat girdime komplimentų, koks mūsų vaikas nuostabus.
Dabar žinau, kuo su juo užsiimti.

Laimėkite šią, visiems tėveliams reikalingą knygą!

Komentaruose parašykite, kodėl norėtumėte šios knygos ir kuri iš išvardintų knygos temų jums šiuo metu aktualiausia!

Laimėtoją trauksime vasario 13 d., kad spėtumėte susitikti su knygos autore ir gauti jos autografą.

Plačiau apie tai: https://www.facebook.com/events/1878399082189973/

20180208110329-88701.jpg

reaqua reaqua 12. Feb 2018, 23:33

Apie šią knygą teko girdėti gerų atsiliepimų. Jei nesuklysiu, tai netgi yra vykdomi mažųjų užsiėmimai ir vadinasi 7 intelektai.
Tikiuosi nepasirodysiu keistai, tačiau kai aplink mamos vis giria savo vaikus, kaip darė tą ar aną, kaip moka šokti, gražiai spalvina ir pan... aš dažniau patyliu.. arba nemoku iki negalejimo girti vaiko, nors jis ne viską padarė tinkamai, arba kažkaip ne taip matau savo vaiką kaip turėčiau. 😪 be jo drąsaus būdo, komunikabilumo, nuoširdumo, yra savybių dėl kurių kol kas negaliu labai džiūgauti. Gal todėl kad dar nežinau kaip su jomis tvarkytis. Jis sunkiai koncentruoja dėmesį, nuolat blaškosi, nenori piešti, spalvinti, daryti jokių užduotėlių... kas reikalauka kruopštumo, viskas nepatinka. Nors dar tik 5 metai, bet jau bijau mokyklos.. ir labai noriu ir aš girti savo vaiką ir džiaugtis jo pasiekimais, kaip gražiai nupiešė, nulipdė, suklijavo..
Todėl labai norėčiau laimėti šią knygą, gal joje rasčiau rūpimys atsakymus.
Labiausiai domintų šios temos:
Nuolat girdime komplimentų, koks mūsų vaikas nuostabus.
Dabar žinau, kuo su juo užsiimti.

katerinav katerinav 12. Feb 2018, 21:55

labai noreciau suzinoti, kodel vaikas nerimauja...

Ever Ever 12. Feb 2018, 18:05

Labai norime sios knygos . Teko lankytis autores ikurtame mazuju valdu centr,tai likau suzaveta jos mintimis,idejomis,naujovisku poziuriu i vaikuti. Visos temos labai aktualios,bet siuo metu labiausiai mane domina kalbu mokymas ir sportas 😀

Ever Ever 12. Feb 2018, 18:04

Labai norime sios knygos . Teko lankytis autores ikurtame mazuju valdu centr,tai likau suzaveta jos mintimis,idejomis,naujovisku poziuriu i vaikuti. Visos temos labai aktualios,bet siuo metu labiausiai mane domina kalbu mokymas ir sportas.

lina_baj lina_baj 12. Feb 2018, 15:52

Labai norėčiau laimėti šią knygą - norisi patarimų ir žinių, ko vaikui reikia iš tikro, kas jiems reikalinga ir kas ne, juk norisi vaikui suteikti visa, kas geriausia. Man aktuali tema - kaip išmokyti vaiką užsienio kalbų, nes matau, kad mažoji domisi kas ką reiškia kita kalba, ir pastebėjau, kad jai pakankamai įdomūs filmukai anglų ar rusų kalba, mokantys spalvų ar skaičių. Tad būtų įdomu sužinoti, kaip pamokyti užsienio kalbų ne vien filmukų pagalba ir tuo pačiu sužinoti, kuo pakeisti tuos kenksminguosius ekranus, kurie taip visus vaikus traukia.

irmantaite irmantaite 11. Feb 2018, 21:11

Noriu šios visiems tėveliams labai reikalingos knygos. Pastaruoju metu tikrai daug knygų tėvams apie vaikus, kuriose galima rasti daug patarimų, aprašytų patirčių.
Šios knygos ypatingai noriu dėl temos: Kaip mokyti vaiką užsienio kalbų ir kodėl tai svarbu? Vyresnėlis jau pajutęs skaitymo džiaugsmą, pradeda skaitinėti kur tik raides pamato, o susidūręs su svetima kalba prašo išversti 😀 Tad aktualu ir įdomu kaip vaikus mokyti užsienio kalbų.

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 11. Feb 2018, 10:28

O kokia puiki knyga!!! Šiandien aktualiausia tema "Kaip tinkamai įrengti vaiko kambarį". Mūsų namuose viskas juda link to, kad jau neužilgo įrenginėsim vaikų kambarius tad būtų tikrai įdomu paskaityti 😀

saisai saisai 10. Feb 2018, 11:29

Žaidimai, muzika, noras tobulėti – oi, kaip intriguoja šios temos. Autorės požiūris atrodo originalus ir, man regis, susišaukia su tom vertybėm, kurių stengiamės prisilaikyti namuose. Be to, savo mažąjį stengiuosi ir pati ugdyti, bet trūksta supratimo, kaip tai daryti sistemingai.

7731 7731 09. Feb 2018, 09:10

Labai sudomino ši knyga, nes noriu padėti mažai dukrytei tapti pasitikinčia savimi, drąsia, žingeidžia mergina. Kol kas aktualiausia tema - ,,ko reikia vaikui".

ikke ikke 09. Feb 2018, 07:51

Aktualiausia tema yra kaip padėti mažyliui domėtis pasauliu ir jį pažinti, tad norėtume knygos, kad gauti patarimų, susijusių su šia tema 😀

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 08. Feb 2018, 21:05

Apie šitą knygą išgirdau visai neseniai ir labai susidomėjau. Manau tikrai naudinga ir reikalinga knyga kiekvienai mamai ir kiekvienam tėčiui. Aš manau, kad iki tobulos mamos man dar toli ir kažkokių klaidų aš jau neištaisysiu. Bet dar nevėlu patobulėti pačiai ir pažvelgti į viską kitu kampu. Juolab kad tai tikrai pravers ateityje. O dabar viena aktualesnių temų būtų Kaip padėti mažyliui domėtis pasauliu ir jį pažinti. Mažyliams smalsumo lyg ir netrūksta, čia mes suaugę jau nebesam tokie smalsūs pasauliui, todėl savo vaikams pamirštam tą pasaulį parodyti įvairiomis spalvomis. Tikiu, kad knyga bus geras pagalbininkas!

Laikas kartu Laikas kartu 08. Feb 2018, 19:31

Laaaaaaaaabai norime šios knygos 😀 aktualu visos temos, o šiuo metu bandome "susidraugauti" su sportu, sekasi sunkiai. Gal čia rastume atsakymus 😀 bei , žinoma, visų TV, telefonų problema aktuali. Norim ir tikimės gausim reikiamus atsakymus, kad vaikui augti būtų gera ir smagu.

Raudona braškė Raudona braškė 08. Feb 2018, 15:21

Labai norėčiau šios knygos ne tik dėl sudominusio teksto ištraukos, bet ir dėl žaismingų iliustracijų. Norisi tokios knygos namie, kuri ne vadovautų, o praktiškai patartų ir švelniai paaiškintų ir išaiškintų visus rūpimus klausimus
Šiuo metu labai aktuali tema - Kodėl laisvasis žaidimas gyvybiškai svarbus ir kaip padėti vaikui išmokti žaisti?

Vytulka Vytulka 08. Feb 2018, 14:23

Labai norėčiau šios knygos. Taip norisi padėti vaikui pažinti pasaulį,jį sudominti naujais dalykais. Mano Ignas labai užsispyręs ir naujovių jis nemėgsta. Taip norisi jį išmokyti, kad naujovės nėra baisu. Galbūt šioje knygoje bus patarimų, kaip tai padaryti.

LePukuota LePukuota 08. Feb 2018, 14:06

Atrodo labai įdomi ir naudinga knyga! Turiu penkiametę ir metinuką, tad daug klausimų iškyla, kas susiję su auklėjimu, daugiausia su didžiąja. Kaip sudominti nauja veikla, ugdyti kūrybiškumą, vengti TV. Labai norėčiau šios knygos 👍

Kristina B. Kristina B. 08. Feb 2018, 13:53

Esu dviejų vaikų mama, o mažajam dar viskas prieš akis.. jau matau kai kurias auklėjimo klaidas, tai norėčiau konkrečių patarimų, kaip išvengti jų su kitu vaiku 😀 ypač dabar aktualu "kaip padėti vaikui atrasti save?"

Stebulė Stebulė 08. Feb 2018, 12:58

Oi kaip norėčiau šios knygos, deja, kadangi tenka pataupyti (na, antrieji motinystės atostogų metai visada reiškia sumažėjusias pajamas), tai ir negaliu dabar įsigyti 😀 tad norėčiau laimėti, nes kai panorau išleisti dukrą į šį būrelį, supratau, kad pavėlavau, jau per didelė, bet labai įdomu būtų šį tą sužinoti, išmokti ir pritaikyti. Aktualios yra visos temos, ypač kaip atrasti save, apie vaiko nerimą ir pan, nes vis dar sunku su tuo nerimu dorotis, norisi padėti vaikui atrasti save.

Dovilė 1991 Dovilė 1991 08. Feb 2018, 11:42

Noriu šios knygos, nes tikiu, kad ji man padėtų suteikti vaikui tą, kas tuo metu būtų aktualiausia-reikalingiausia 😀 Sukaupti didesnį żinių bagažą ir panaudoti praktiškai. Kai augini pirmą vaiką bijai suklysti ir nežinai ar viską ką galėjai suteikiai-išmokei 😉 Aktuali tema būtų: Kaip padėti mažyliui domėtis pasauliu ir jį pažinti?