Lieknėju su MK - dieta :)

Lieknėju su MK - dieta :)

18. Jul 2014, 11:51

Hey:)

Na, sveikos :) tikiuosi kad visos sveikos :) šiandien pirmoji diena kai pradėjau lieknėti vėl iš naujo, tik pagal naują programą kurią aprašiau anadien :) šiandien labai trumpai apie viską, ir paliksiu ramybėje jus visai savaitei :) ruošiamės krikštynoms, dovanėlės ir visa kita, daug veiksmo, todėl trupučiuką turiu susigriebti ir atlikti visus reikiamus namų darbus :) lieknėjimas vienas iš jų :)

Taigi, prisipažinsiu - sunku :) šiandien valgiau varškę atbulais dantimis :) nedžiugina, bet rezultatus norisi labiau pasiekti, juolab kad krikštynos ant nosies o aš čia stovinėju vietoj su savo pripučiamu ratu ant pilvo :) noriu į suknelę įtilpti, o čia menki juokai :) kaip sakau suknelė mergautinė, tokia laaabai graži :) šompano spalvos, kaip ir visas sūnaus kostiumas :) todėl turim derintis :) O tiesa, aš juk nepristačiau savo mažiausiojo :) Jis vardu Evanas :) taigi, jis Rūgpjūčio 9d. bus pakrikštytas :) labai laukiu šios šventės, nes manau kad bus viskas ypatinga :) ir viskas tik jam :) taigi :) pasidalinsiu krikštynų įspūdžiais :) 

Na, o grįštant prie mitybos :) tai šiandien daug vandens, žalios arbatos be cukraus, varškė, pietums kiaušinienė (tiksliau toks omletas kiaušinis+pienas) :) ir vakare jogurtas su sėlennomis :) tai čia šiandienos :) galiu valgyti želę, tik reikia be cukraus :) ieškosiu, nes norisi kažko šalto ir gaivaus tai pasismaguriauti :) aišku ji tokia beskonė bus bet smegenis vistiek apgausiu :)

Ir kai pagalvoji, kaip mes įpratę prie to kas skanu ir kas saldu, net baisu...kažin kodėl taip smegenims norisi to saldaus ir sūraus maisto? :) nes taip valgydami jaučiame kažkokį pasitenkinimą? matyt :)

Na, o aš 10 dienų būsiu visai nepasitenkinusi :) bet užtat vėliau būsiu laiminga :) ir sau šian iš ryto vis kartoju : Egle, tik 10 dienų ir tu atrodysi puikiai :) kiek nedaug reikia iki laimės :)? :DDDD

Na, ką mergaitės :) pasimatysim po geros savaitėlės ;)

Jau turėsiu galbūt ir gerų žinių su rezultatais :)

Iki greito:) 

Eglė <3

19. Jul 2014, 10:24

Sveikos mamytės!😉 norit tikėkit norit ne, dvi dienos o jau 1,5 kg. Neliko ant manęs😉! Labai norėjau pasidalinti džiugia naujiena!😉 išbandykit ir jūs!😀