Lieknėju su „Studio figura“

Lieknėju su „Studio figura“

09. Feb 2017, 12:59 Sponja04 Sponja04

Sveiki,

  Esu viena iš tų laimingųjų mamyčių, kuri pateko į projektą „Lieknėkime 2017“. Aš esu 35 metų mamytė, auginanti 14 mėnesių sūnelį. Mano vardas Marina. Su šeima gyvename Vilniuje.

  Pirmiausiai dar kartą norėčiau padėkoti organizatoriam už suteiktą galimybę dalyvauti tokiam nuostabiam projekte. Iki nėštumo mano svoris buvo 50kg. Šiuo nuostabiu 9 mėnesių laikotarpiu atsipalaidavau, valgiau ką ir kiek norėjau. Niekad neturėjau problemų su svoriu, tad net nepastebėjau kaip prisiauginau 18kg. Po gimdymo praėjus keliem mėnesiam pradėjau nerimauti dėl savo figūros. Laikiausi dietų, tačiau savarankiškai pavyko numesti,  tik pora kilogramų. Prekybos centre „nėščiųjų ir mamyčių kasoje“ praleisdavo be eilės, o galiausiai pažystamas pasveikino mane, jog laukiuosi antro vaikelio.

Po tokio sveikinimo pradėjau ieškoti įvairių būdu kaip numesti svorį ir pamačiau projekto „Lieknėkime 2017“ anketą. Labai apsidžiaugiau pamačiusi save dalyvių saraše. Tad nieko nelaukus nuvykau į „Studio figura“ saloną Ąžuolyno g. 7. Mane pasitiko maloni ir paslaugi masažo salono specialistė. Pirmo apsilankymo metu išmatavo liemenį, rankas, kojas, o taip pat riebalų, raumenų masę.

Davė savaitės maitinimo lapą, kuriame turiu rašyti kelintą valandą ir ką valgiau. Po savaitės aptarsime mano mitybos klaidas. Taip pat to pačio vizito metu išbandžiau „Roll shaper“ limfodrenažinį masažą. Niekad nebuvau jo bandžiusi. Trenerė viso masažo metu prižiūrėjo mane, o taip pat ir kitas merginas. Rodė ir pasakojo kaip teisingai atlikti masažą. Įspėjo jog kitą dieną gali skaudėti. Grįžusi po treniruotės namo jaučiausi puikiai, net numigau pietų miegelio su vaiku. Pirmas apsilankymas „Studio figura“ salone paliko pačius maloniausius įspudžius, tad su nekantrumu laukiu kitų susitikimų.