Lieknėju su „Studio figura“ III savaitė

Lieknėju su „Studio figura“ III savaitė

25. Feb 2017, 16:16 Sponja04 Sponja04

Sveiki,

Prabėgo dar viena projekto savaitė. Šią savaitę mitybos specialistė davė savaitės maitinimosi planą. Džiugina tai, kad daugelį produktų mėgstu ir valgau, tik valgau neteisingai. Žinoma atsirado ir tokių maisto produktų, kurių iki šiol nevartojau arba labai retai. Didžiausia mano maitinimosi problema ta, jog mėgstu skaniai ir labai daug pavalgyti. Tad pradedu po truputi mažinti porcijos dydį, tačiau man tai tikras iššūkis ir labai labai sunku tai padaryti. Visas tris projekto savaites pastoviai bendravau su mitybos specialiste, kadangi ji visada buna šiame salone ir jau nuo pat pirmų dienų koreguoju savo mitybą. Daug kilogramų kol kas nenumečiau, tačiau jaučiuosi lengviau.

Šią savaitę masažuose buvau jau tris kartus. Trenerė padidino masažų lygį, tad „Roll shaper“ masažuoja stipriau ir šiek tiek skaudėjo, ypač problemines vietas. Labiausiai skaudėjo šlaunis, kur yra celiulitas. Pastebėjau, kad po truputi jo mažėja, o taip pat stangrėja oda. Net pačiai nesitiki, kad per tokį trumpą laiką pastebiu akivaizdžius pasikeitimus.

20170225161310-18721.jpg

Taip pat mane nudžiugino didelis Negyvos jūros kosmetikos „AHAVA“ pasirinkimas. Ją naudoju daugiau nei 15 metų ir žinoma iškart ją pastebėjau salone. Ši kosmetika - mano mylimiausia, kadangi joje nėra jokių naftos produktų, parabenų ir t.t. , ir mano problematiškai odai puikiausiai tinka. Labiausiai man patinka rankų, kojų kremai, purvo kaukė ir druskos. Iš tikrųjų nuo vaiko gimimo iki dabar, tokius malonumus, kaip pagulėjimas vonioje, primiršau. Mamytės mane supras :). Viskam randu laiko, tik ne sau. Tad salone apžiurėjau visas „AHAVA“ naujienas ir nusprendžiau išbandyti skystą Negyvos jūros druską.  

20170225161524-86577.jpg

Jei jau pradėjau keisti mitybą, figūrą, tai pradedu vėl rūpintis savo oda  ir atrasti laiko sau. Kaip sakoma laiminga mama – laimingas ir vaikas :)