Lieknėju su „Studio figura“ VIII savaitė

Lieknėju su „Studio figura“ VIII savaitė

31. Mar 2017, 15:32 Sponja04 Sponja04

Sveiki,

Šią savaitę studijoje buvau porą kartų. Iš viso atlankiau 19 „Roll shaper“ masažų. Taip jau išėjo, kad dažniau nesigavo apsilankyti, nors ir labai norėjosi. Pradedu jausti priklausomybę nuo Roll‘ų :) Masažų metu puikiai praleidžiu laiką. Paailsiu, pabendrauju ir atsigeriu jonizuoto šarminio vandens, kitaip dar vadinamo „gyvojo“, nes namie tokio neturiu. Gražinuosi ir iš vidaus, ir iš išorės :). Kas dėl grožio, tai studijoje įsigijau Ahavos drėkinančią veido kaukę. Man šita kosmetika - viena mylimiausių. Labai patiko, jog studijoje yra mažų pakuočių, tad galima išbandyti, o jei tiko ir patiko įsigyti didesnę pakuotę.

 

20170331153007-39029.jpg

Taigi šią savaitę mažai buvau studijoje, o daug laiko praleidau namuose. Atšilus orui, artėjant šventėm ir turint tiek daug energijos užsiėmiau generalinę tvarka. Tačiau po tokių „tinginių“ masažų, pradėjau ieškoti įvairių būdų kaip nepervargti, patinginiauti, tačiau atlikti buities darbus. Taigi išsinuomavau langų valymo ir grindų plovimo robotus. Kol robotai tvarkėsi aš užsiėmiau savimi. Atsigėriau kavytės su juodo šokolado plytele, padrėkinau veidą Ahavos kaukę, nusilakavau nagučius ir t.t.   Žodžiu sunkiai dirbau: )

 

 

20170331153130-18251.jpg

Tik dabar pastebėjau, kaip vis dėlto aš apsileidau sedėdama namuose su vaikučiu. Tikriausiai, jei ne šis projektas, taip ir auginčiausi kilogramus, svajočiau, jog kada nors sulieknėsiu. O dabar esu pilna energijos, pradėjau labiau savimi rūpintis ir sugalvojau, jei svarstyklės rodys ne 60 kg, o pereis nors į 58kg. pasidovanosiu sau grindų plovimo robotuką, kad turėčiau dar daugiau laisvo laiko sau ir savo vaikui. Taigi stimulas lieknėti dar didesnis : )  Nors kai kalbėjome su studijos vadovę, ji sakė, kad iki projekto pabaigos, tikrai turėčiau 58 kg. sverti. Kitą savaitę matavimas, bus labai įdomu pažiūrėti rezultatus.