Lierac - atgaiva kūnui!

Lierac - atgaiva kūnui!

16. Mar 2012, 00:00

 

Sveikos,
Na štai išmeginau ir aš Lierac priemones. Galiu drąsiai teigti jok Šios priemonės atgaiva kūnui.

 

Sveikos. Na, štai išmėginau ir aš Lierac priemones. Galiu drąsiai teigti, jog šios kosmetinės priemonės - atgaiva kūnui.

 

 

 

 

 

Mano plaukai yra problematiški, tad juos plauti turiu kiekvieną dieną. Kokių tik neišbandžiau šampūnų, bet niekas netinka mano plaukams, o kiek pinigų išleidau... nė nebeskaičiuoju.

 

Bet išmėginusi šios firmos šampūną, likau patenkinta. Jau senai plaukai nebuvo tokie švelnūs be kondicionieriaus. O išsišukavo labai lengvai, be jokio vargo. Nuo šios dienos naudosiu tik šį šampūną.

 

Tepaliukas pilvui nėštumo metu buvo duotas išmėginti draugei, kuri dabar laukiasi. Ji liko taip pat labai patenkinta, nes pilvas neperštejo ir nesausejo, kol naudojo šį tepaliuką.

 

Losjonas veidui ne tik mane sužavėjo, bet ir mano mamą. Jį išmėginome kartu ir abi likome labai patenkintos veido gaiva ir švelnumu. (mano yra mišri veido oda, tad turiu atidžiai žiūrėti, ką naudoju veido odai.).

 

Gelinis kremas taip pat mane sužavejo, likau labai juo patekinta.

 

Labai džiaugiuosi, jog turėjau galimybę išmėginti šias priemones, nes tikrai nenusivyliau ir  naudosiu toliau. Juolab, kad vienu zuikiu nušoviau trigubai, nes turejau galimybę išmeginti ne tik aš, bet ir mano mama bei draugė . :)

Jolita

 

Tu gali laimėti Didįjį prizą!

 

 

 

Parašyk atsiliepimus (su produkto nuotraukomis) portale „Mamyčių klubas“, paspaudus mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“ iki balandžio 4 dienos ir dalyvauk konkurse, kad galėtum laimėti PAGRINDINĮ Lierac prizą – grožio komplektą jaunai mamytei – gelį strijų profilaktikai Lierac Phytolastil (100 ml) ir serumą Lierac Mesolift (30 ml) – tonizuojantį ir vitaminų kokteilį veido odai.

 

Sutikime vasarą gražiomis ir švytinčiomis!

 

 

17. Mar 2012, 10:40

vis galvoju isbandyti si , bet po nestumo , pilvukui sutvarkyti , kad strijos taip nesimatytu😀 gal kuri ka nors pasakyt galit apie tai?gal padejo arba ne?😀

16. Mar 2012, 15:23

😀

16. Mar 2012, 09:07

🌷

16. Mar 2012, 00:31

👍