Lierac man paliko didelį įspūdį!

Lierac man paliko didelį įspūdį!

14. Mar 2012, 07:40

Taigi, pamačiusi Lierac pažintinį komplektuką būsimai ir neseniai pagimdžiusiai mamytei, be dvejonių iškart užsiregistravau ir jau kitą dieną siunčiau vyrą jo paimti.

 

Tik nusivyliau, kadangi jam jo niekas nedavė, matyt, ne pati maloniausia pardavėja pasitaikė, bet jau kitą dieną pati su sūneliu nuvykau jo pasiimti.

 

Jau tą pačią dieną išbandžiau Serumą Mesolift ir buvau labai patenkinta. Paprastai mano odai netinka jokie kremai, esu jų išbandžiusi labai daug, bet vis tiek mano oda būdavo sausa.

 

O pasitepus šio serumo, oda tapo skaisti, neliko sausos odos lopinėlių ir oda neišsausėjo netgi iki kito ryto.

Taip pat baigusi serumą, išbandžiau  Hydra-Chrono kremuką, buvau taip pat labai nustebinta, nes jis mano odai tiko, oda tapo labai švelni, labai skaniai kvepėjo ir buvo drėgna visą dieną.

 

Gelis Phytolastic strijų profilaktikai patiko, nes pasitepus savo strijas, kurių turiu ant pilvo šonų labai daug dar nuo pirmo neštumo, strijos buvo maloniai atšaldytos, dvelkė gaiva. Tik manau,kad vis tiek man jau nepadės kremukai nuo strijų, nes strijas turiu jau ketverius metus. 

Phytoprogenium šampūnas, manyčiau, labai geras, nes išsiplovusi plaukus, jie tapo švelnūs, kvapnūs ir galvos oda nepleiskanojo.

 

Išvada tokia, kad šis Lierac komplektukas yra itin geras, vertas pačių geriausių atsiliepimų, naudočiau jį, ypač veido serumą. Tik pasidomėjus, kiek kainuoja, kaina, manau, verta to poveikio, tik gaila, kad ji ne visiems įkandama.

 


 Tu gali laimėti Didįjį prizą!

 

 

Parašyk atsiliepimus (su produkto nuotraukomis) portale „Mamyčių klubas“, paspaudus mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“ iki balandžio 4 dienos ir dalyvauk konkurse, kad galėtum laimėti pagrindinį Lierac prizą – grožio komplektą jaunai mamytei – gelį strijų profilaktikai Lierac Phytolastil (100 ml) ir serumą Lierac Mesolift (30 ml) – tonizuojantį ir vitaminų kokteilį veido odai.

 

Sutikime vasarą gražiomis ir švytinčiomis!

 

14. Mar 2012, 13:44

manęs tp neprašė paso, tik vardą pavardę reikėjo pasakyt ir psio 😀 dar nuo 1 mamytės tokį komplektuką gavau dovanų 😀 dar nebandžiau 😀

14. Mar 2012, 10:42

o as pati kai nuvykau,tai net paso neprase.

14. Mar 2012, 09:52

mano vyrui nedave irgi 😀 teko paciai vykti,beto paso netgi paprase 😀

14. Mar 2012, 09:41

Pramones pr, Maximoje,maniskiui is pradziu sake palaukti 15 minuciu kol atves,kai atveze vyras vel nuejo,pasake mano varda pavarde,ir pasake kad neduosim,tegu pati atvyksta atsiimti,tai sakau kad gal ne ant pacios maloniausios pardavejos pakliuvo