Lierac - tikrai verta pabandyti!

Lierac - tikrai verta pabandyti!

03. Apr 2012, 07:00

Vos nepamiršau parašyti atsiliepimo apie šiuos nuostabius produktus.

 

Pirmiausia noriu paminėti ypač didelę nuostabą sukėlusį produktą - MEZOLIFT CONCENTRE. Iš tiesų, likau labai patenkinta šiuo tonizuojančiu vitaminų ir mineralų kokteiliu mano veido odai.

 

Turiu tikrai problematišką veido odą ir laaabai retai pavyksta rasti tinkanti kremą ar kitą veido priežiūros priemonę. Pasitepus šiuo kremu, oda tarsi atsigavo ir tikrai pasitaikius nuolaidai šiam produktui planuoju įsigyti.

 

Šampūnas Phytoprogenium irgi labai tiko, tačiau norėjosi vis dėlto savo plaukus perplauti kondicionieriumi, kadangi plaukai dažomi ir neužtenka tik perplauti šampūnu plaukus. Tačiau nuolat naudojant, manau, tikrai būtų poveikis plaukams ir galbūt net nebereikėtų papildomai juos tepti kondicionieriumi.

 

Hydra Chrono plius drėkinantis kremas - labai puikiai atgaivina ir paruošia odą kaip makiažo pagrindas ir optiškai paslepia odos nelygumus, kurių mano odoje gausu nuo paauglystės spuogų.

 

Gelis nuo strijų Phytolastil Gel - pasakyti, jog jis padėjo, tikrai negalėčiau, nes per mažai buvo naudojamas. Manau, kad pasiekti norimą efektą reikėtų naudoti ne porą dienų, o bent porą mėnesių. Pasitepus šiuo geliu buvo jaučiamas tikrai malonus lengvumas.

 

Apibendrinant norėčiau pasakyti, kad asmeniškai aš labai norėčiau gauti nemokamai MEZOLIFT CONCENTRE arba nuolaidą šiam produktui.

 

DIDŽIULIS AČIŪ UŽ GALIMYBĘ išbandyti Lierac produkciją!

 

 

Tu gali laimėti Didįjį Lierac prizą!

 

 

 

Parašyk atsiliepimus (su produkto nuotraukomis) portale „Mamyčių klubas“, paspaudus mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“ iki balandžio 4 dienos ir dalyvauk konkurse, kad galėtum laimėti PAGRINDINĮ Lierac prizą – grožio komplektą jaunai mamytei – gelį strijų profilaktikai Lierac Phytolastil (100 ml) ir serumą Lierac Mesolift (30 ml) – tonizuojantį ir vitaminų kokteilį veido odai.

 

Sutikime vasarą gražiomis ir švytinčiomis!