Liga Vekmane "Vaivorykštės pakerėti"

Liga Vekmane "Vaivorykštės pakerėti"

30. Apr 2015, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kurdami savo garderobą, stebėkite, kad pagrindinė jūsų drabužių spalva būtų rami, o aksesuarai gali pabrėžti jūsų išskirtinumą, nebijokite su jais eksperimentuoti. Šiame sezone viena drąsiausių krypčių - visos vaivorykštės spalvos vienu metu (Pav. 2-4).

Rinkis spalvingą rankinę, batelius, plaukų raištuką, diržą ir net plaukų spalvą arba naudok šių metų tendenciją darydama makiažą. Taigi, pakanka asketiškų drabužių, tačiau aksesuarai - kuo spalvingiausi.

 20150428102843-34713.jpg

Pav..2-4

Populiarus Burberry stiliaus lietpaltis (Рav. 5-7.), kuris turi klasikinį smėlio atspalvį, arba galima rinktis ryškesnių spalvų - mėlynos, geltonos ar ką nors dar labiau pašėlusio. Įdomios įvairios detalės - sagos, odos elementai, skirtingų spalvų diržai. Svarbu tai, kad šį sezoną diržą užsirišame, net jei jis ir užsegamas (sagtį galima gudriai paslėpti). Įvairių tipų lietpalčių galima rasti parduotuvėse Monton, Oasis, Stockmann.

20150428102903-78617.jpg

Burberry

Ir pati svarbiausia - praktiškoji suknelė Silk&Milk, kuri pasirūpins, kad jums būtų patogu pamaitinti kūdikį ten, kur esate, nepaliekant draugų kompanijos.

Šiame komplekte svarbiausias ir visus kitus elementus sujungiantis akcentas - rankinė su ryškiomis juostelėmis iš DUNELONDON.COM, ją rasite Galleria Centrs.

O norint sau ir kitiems sukurti žaismingą nuotaiką, rinkitės žalius oro balionėlius. 

www.silkandmilk.com “Derinių idėjos”.