Lupilu - nes taip gyventi patogu

Lupilu - nes taip gyventi patogu

06. Feb 2018, 10:19 RenataŪselienė RenataŪselienė

Dar viena mūsų pažintis su naujais produktais.

Lupilu produkciją žinojau tiek, kiek teko naudoti Lupili rūbelius jaunesniems vaikučiams. Tad gavusi šio gamintojo kelnytes ir smėlinukus nuoširdžiai apsidžiaugiau, nes jau žinojau,kad tai kokybiška prekė, kuri nedirgina vaikelio odos, leidžia jai kvėpuoti ir puikiai skalbiasi. Gauti rūbeliai mums pasitarnavo pižamos vaidmeny. Ignotas patogiai su jais jautėsi (jie kiek didoki dar), bet nevaržomas kūnas tarė mums ačiū  - patogesnis ir ramesnis miegas garantuotas:)

20180206101622-65245.jpg

Apie kūdikių maisto liniją neteko nieko girdėti. Maloniai nustebau,kad Lupilu gali pasiūlyti įvairias tyreles. pirmąją išmėginome grūdinę košyte vanilės skonio. Pirmi šaukšteliai buvo įtariai ragaujami, čepsint, burnytėje tyrinėjant skonį. Bet su kiekvienu šaukšteliu vis skaniau ir skaniau keliavo Ignukui į skrandį. Pati taip pat paragavau šios košytės, prieš duodama sūnui, ji švelnaus ,  neįkyraus skonio, be perdėto saldėsio.

20180206101856-87133.jpg

Daržovienės su mėsyte taip pat paragavome pietums. Rezultatas - puikus, sūnus visą induką suvalgė be jokių įkalbinėjimų:)

Nuoširdžiai džiaugiuosi atradusi šią produkciją ir tikrai rekomenduoju išbandyti tiems, kas dar to nepadarė:)