Magnio aliejus - įdomi naujovė!

Magnio aliejus - įdomi naujovė!

10. Sep 2017, 16:16 Krisliukas Krisliukas

Pirmiausia, ačiū MK už galimybę išbandyti negirdėtą naujovę - purškiamą Magnio aliejų. Norėjau išbandyti šį produktą, nes pastaruoju metu jaučiau nerimą, širdies plakimą, o pėdas ir pilvo apačią traukdavo mėšlungis. Kadangi esu sportuojanti, tai karts nuo karto vartodavau papildus - magnio / kalio miltelius. Specialiai ilgai nerašiau atsiliepimo apie šį aliejų, nes norėjau pajausti, koks jo poveikis bus panaudojus ilgesnį laiką, ne savaitę.

Bet apie viską iš pradžių. Vos pamačiusi dailų buteliuką, iškart panorau jį išbandyti, nebelaukiau nei vakaro, nei dušo. :) Pakuotė labai daili, paprasta ir su aiškia instrukcija, kaip naudoti. Ją lengva paimti į rankas, paprasta suplakti ir pasipurkšti.

Pirmiausia pasipurškiau ant pilvo ir rankų. Su nerimu laukiau dilgsėjimo. Pasipurškus ant pilvo, nesijautė nieko. O va rankos šiek tiek perštėjo. 

Iš pradžių naudojau tris kartus per dieną: ryte, dienos metu ir prieš miegą. Labai jau norėjau kuo greičiau atsikratyti nemalonių simptomų.

20170910161301-99402.jpg

Vienintelis dalykas, kuris nelabai patinka, tai lipnumo jausmas. Delnai apsivelia riebaliuku, ir būtinai norisi nusiplauti. 

Pliusas, kad po dušo nereikia naudoti jokio kito kūno kremo, puikia tinka ir šis aliejus. Tik va, po depiliacijų, nepatartina naudoti, nes graužia siaubingai. :)

Po kokių keturių dienų, aliejų pradėjau naudoti tik vakarais. Purškiu ant pilvo, rankų, kojų ir pėdų. Dilgsėjimą jaučiu visuomet, ypač pasipurškus rankas ir kojas. Bet labiausiai peršti delnai. :) Nors juos ir nusiplaunu, bet jeigu užsimiršusi priliečiu pirštais papurkštas kūno vienas, ir tuomet netyčia paliečiu veidą ar lūpas, tai pradeda graužt. Galiu pasakyti, kad magnio aliejus yra labai sūrus. :)

Išvados tokios: purškiamas aliejus man labai patinka, naudoju jį kas vakarą. Gal tai sutapimas, bet tikrai pagerėjo miegas, mėšlungis nebetraukia pėdų ir pilvo apačios. Tiesa, nerimas ir širdies plakimas karts nuo karto aplanko. Bet nėra ko norėti, rugsėjo pirmos savaitės visuomet tokios įtemptos. ;)

 

Kristina