Mama Donalda: „Esame laimingi apsilankę AB parke"

Mama Donalda: „Esame laimingi apsilankę AB parke"

17. Aug 2021, 21:40 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Donalda su šeima neseniai lankėsi viename žymiausių pramogų parkų Latvijoje - AB parke - ir dalinasi įspūdžiais:

Sveiki, Mamyčių klube,

Dar kartą norime padėkoti tai sėkmingai rankelei, kuri mūsų šeimai burtu keliu lėmė apsilankymą AB nuotykių parke Latvijoje. Padarę visus namų darbus ruošiantis kelionei (reikalavimų vykstant į Latviją išsiaiškinimas, reikiamų dokumentų paruošimas ir pan.) prieš kelias dieneles nuvykome į AB pramogų parką, kur praleidome visą dieną (nuo 11 val. iki 18.30 val.).

Laikas bėgte prabėgo. Išbandėme visas pramogas, kurių neribojo ūgio apribojimai ar orų sąlygos. O oras pasitaikė permainingas - nuo vėsaus vėjuoto oro ir stipraus lietaus iki šilto oro su smagiai danguje besišypsančia saule.

Tačiau kai esi pasiruošęs visiems galimiems netikėtumams, oras nebaisus ir negali sugadinti troškimo išbandyti visų pramogų (tiek mažiems - nuo 2-3 metų, tiek dideliems) ir patirti naujų įspūdžių.

AB parke džiugino ir aplinka - visur švaru, tvarkinga, visoje didelėje teritorijoje yra ne viena užkandžių vieta (galima tiek pirkti maistą, tiek mėgautis savo atsivežtu), visur įrengti tualetai, yra net įrengti mamos ir kūdikio kambariukai, darbuotojai mandagūs, paslaugūs, stengiasi viską paaiškinti, jei kyla klausimų, ir nuolat dezinfekuoja naudojamą įrangą bei stalus, prie kurių žmonės užkandžiauja...

Esame laimingi apsilankę šiame parke. Buvo tikrai verta! Patiko ir vaikams, ir mums, tėvams :)

Ačiū dar kartą.

mama Donalda