Mama žindo 6 metų dukrą ir nežada sustoti

Mama žindo 6 metų dukrą ir nežada sustoti

06. Jan 2015, 06:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Portalas parenting.com rašo apie britę, kuri vis dar žindo savo šešerių metų dukrą ir sulaukia daugybės komentarų - tiek teigiamų, tiek ir neigiamų. 

Denise Sumpter žindo ne tik dukrą Belle, bet taip pat ir pusantrų metų jaunėlį Beau. Taip maitinti pienu vaikus ji žada dar ne vienerius metus kol jie patys apsispręs kada jau mestas sustoti ir nemato tame nieko blogo. 

"Aš žindysiu Belle tiek, kiek ji norės. Aš nežinau, kiek tai truks", - teigia mama. Toks pat pasiūlymas laukia ir sūnaus Beau. Denise neslepia, kad nustojus žindyti jai tikrai bus liūdna. 

O kol kas dviejų vaikų mama džiaugiasi, kad žindymas padeda vaikams išlikti sveikiems ir siekti geresnių rezultatų mokykloje. 

"Daugybę dalykų laimiu ir aš - jie yra ramūs, laimingi vaikai. Tiesa, tai darau tik dėl vaikų, ne dėl savęs", - pasakoja D.Sumpter. 

Savo pasakojimu ji pasidalino viename Didžiosios Britanijos dienraštyje ir taip sukėlė milžinišką bangą ginčų. Socialiniuose tinkluose kai kurie išreiškė jai palaikymą dėl sprendimo kada atjunkyti palikti patiems vaikams, o kiti pasmerkė mamą, kad traumuoja vaikus. 

Amerikos pediatrų draugija rekomenduoja vaikus žindyti bent jau pirmuosius šešis mėnesius, o jeigu yra galimybės - ir ilgiau. Nemažai vaikų pasaulyje atjunkinami yra sulaukę 2-4 metų amžiaus. 6 metai žindymo tai jau išskirtinė patirtis. Ar ryžtumėtės žindyti tiek metų? O gal turite pažįstamų mamų, kurios tai daro?


floryte floryte 06. Jan 2015, 23:29

prajuokino....🤣
Taip ir 16- os vaikučiai sulauks, su tokiu mamos noru žindyti...

kodelcia kodelcia 06. Jan 2015, 19:15

man ir atrodo nepriimtinas toks ilgas žindymas...

06. Jan 2015, 13:46

nenormalu jei nori kad vaikas gertu mp nusitrauk ir duok jam ta piena kad ir iki 18 metu... vaizdas tai kraupus

06. Jan 2015, 10:51

Nu, nežinau, tai jau gal nenormalu. Įdomu, ką pasakytų psichologai?

06. Jan 2015, 10:18

O man užkliuvo mamos pasakymas: "nustojus žindyti JAI bus liūdna".. Ar tai tikrai visiškai nesavanaudiška?... Čia ji bijo psichologiškai paleisti vaiką nuo savęs. Nauda naudai, bet.. viskas turi būti daroma su saiku..

mama ingrida mama ingrida 06. Jan 2015, 08:51

Mano nuomone kas per daug tas nesveika.Mano dukriukui 1.9 metai tai dar maitinu ,bet jau pradesiu nutraukineti kad iki dvieju metu jau krutines nebereiketu😀

06. Jan 2015, 08:14

man tai jau čia baisu, kaip kokia pedofilija gaunas🤓|