Mamų BLOGai rugsėjį: ką įdomaus pamatėte ir patyrėte

Mamų BLOGai rugsėjį: ką įdomaus pamatėte ir patyrėte

01. Oct 2020, 14:27 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ačiū rugsėjui, kad buvo toks saulėtas ir visaip kitaip nuostabus (tikėkimės, kad spalį Bobų vasara irgi šiek tiek užsibus :). Ačiū Jums, kurios nepaliekate Mamyčių klubo ir vis randate, ką įdomaus parašyti.

Už rugsėjo rašinius dėkojame:

MAMATEST

RENATA_SG

JALDIJA

PICAMA

GINTAREP

GRETA Kondrataitė - Paleckienė

KRISTINA B.

Visoms MK ištikimosioms blogerėms surinkome dovanų krepšelius (atkeliaus ir pačios naujausios knygos, ir N.Ringuvos produktai - siųsime tol, kol pasibaigs rudeninės atsargos :). O vilniečių, kaip visada, prašysime viską atsiimti vietoje, kitiems miestams išsiųsime. Dėkoju, kad esate.

 rašyti?

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! Tačiau prizų kiekis, deja, ribotas, todėl stengiamės kas mėnesį jais nudžiuginti skirtingas mamas :)

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

Gintarep Gintarep 02. Oct 2020, 08:36

Ačiū, mamytės, kad dalinatės tuo, ką naujo, įdomaus patiriate, įdomu skaityti. Ačiū mk už dovanas❤️

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 02. Oct 2020, 08:24

Ačiū! Ačiū už prizus ir ačiū mamoms, kurios rašo! Labai smagu paskaityti ir sužinoti kažką naujo ♥

jaldija jaldija 02. Oct 2020, 00:00

Smagu ir įdomu skaityti mamyčių blogus.
Be abejo ir dovanėlių gaut smagu. Ačiū. ?❤