Mano 5 pažadai

Mano 5 pažadai

28. Nov 2014, 14:22 irmantaite irmantaite

Štai ir vėl metai baigiasi, o nebaigtų ir užmestų darbų ne :) Na nutinka kartais man, kad vat ima ir pasilieka koks nebaigtas mezgimo darbas ar renkami pašto ženklai vis sumesti krūvon akis bado, kažkas nepriklijuota, nesudėliota, neperžiūrėta ir t.t. Pilna galvoj idėjų ir norų, bet kartais trūksta laiko, o gal tik noro? :)

Tad tarp kasdienių darbų darbelių, pasiruošimo karnavalams, dovanėlių pakavimams, pasakų skaitymams, eilėraščių mokymams ir dar eilę visokių kitokių reikalų, susirašiau 5 pažadus kuriuos tikrai būtų garbinga atlikti iki Naujųjų metų :)
Tad pažadu:
1. Pabaigti taip labai norėtą bet užmestą visiems metams ir nebaigtą iki šiol megztinį. Taip jau nutiko. Nepabaigiau todėl, kad ties rankovių užbaigimu užstrigau: mezgiau, ardžiau, vėl mezgiau, nepavyko ir .... mečiau :) Tad labai svarbu pabaigti nes jau pabodo girdėti klausimą kaip tas tavo megztinis, ar jau baigei?  :)
20141128140514-97992.jpg
 
2. Perskaityti knygą David Mitchel "Debesų atlasas". Knyga iš bibliotekos. Rezervavau, laukiau ir sulaukiau :) Bet kaip ir nelabai laiku ji atsilaisvino. O knygą labai noriu perskaityti, nu bet jau storumas... Tad metu iššūkį sau nepratęsti knygos grąžinimo termino ir perskaityti laiku. Juk tikriausiai yra dar koks nors knygų mėgėjas kantriai laukiantis eilėje šios knygos :)
 
20141128140824-68311.jpg
 
3.  Būtina apipavidalinti mažajo sūnaus rankytės ir kojytės atspaudą. Nes negarbingai guli tamsiajam kambarėly, o juk turėtų akis džiuginti. Ačiū vyrui kuris tą darbą permetė man :)  
4. Reikia grąžinti saldžiąją skolą. Sesei esu skolinga savos gamybos sausainių kurių ji dar neragavo. Galvojau apie skolos nurašymą :) bet šio konkurso dėka aš ją grąžinsiu. Sausainiai bus kalėdiniai. Kepsiu drauge su sūnum, bus abiems puiki proga pajausti šventinę nuotaiką :)
5. Skola vaikui. Vasarą pamatėm internete tokį garažą iš ritinėlių nuo toletinio popieriaus. Ritinėlius rinkom, susirinkom, tad jau metas garažui. Svarbu atlikti tą darbą dar ir todėl, kad ir vaikas mokytųsi viską ką pradėjęs atikti iki galo. O tuo pačiu čia juk ir naujas žaislas, o dar iš antrinių žaliavų.
20141128141258-29111.jpg
 
Tai tiek mano svarbiųjų pažadų, keliauju vykdyt. Ir visiems linkiu sėkmingai išpildyt duotuosius pažadus :)
Gintarep Gintarep 28. Nov 2014, 20:25

👍🌷 fantastika, miela "konkurente" 😃 Linkiu pabaigti 🌷 Ir lauksime uzbaigtuviu aprasymo 👍