Mano išbandymų diena su SUN 365 sultimis

Mano išbandymų diena su SUN 365 sultimis

12. Jul 2017, 08:03 lina_baj lina_baj

Pagaliau ir man išaušo maksimalių išbandymų metas :) Prieš ragaujant sultis iš principo neskaičiau mamyčių jau surašytų atsliepimų, kad neturėčiau išankstinio nusistatymo ir labai pergyvenau dėl kavos.

Ką gi, keliuosi 6 ryto, akys ir rankos ieško kavos, bet laikausi iki negalėjimo ir kiek prieš 8 ryto (nes mano diena prasideda anksti išgeriu pirmąjį žaliąjį kokteiliuką. Mmmm.... Labai skanu! Pirmas įspūdis labai geras, tad su nekantrumu pradėjau žvalgytis į antrąjį oranžinį buteliuką.

Praėjus porai valandėių jau pradedu jausti alkį ir begalinį norą išgerti kavos. Tad vėl kiek prieš 11 val. ragauju antrąjį - šis man ne toks skanus, bet iš lėto išgeriu, alkis kiek nurimsta. Tačiau jaučiuosi labai mieguista ir sulėtėjusi, o tikėjausi, kad kaip tik būsiu kupina jėgų.

Pietų metas, iki 14 val dar toli, o aš jau negaliu kaip noriu šiek tiek ko nors kramtomo :))) Tad deja, neišlaikiusi suvalgau salotų ir... išgeriu kavos, nes tiesiog negaliu susikaupti ir dirbti. Užkandus ir išgėrus pusę puodelio kavos - pagerėja savijauta. Pietums (14 val.) skirtas gėrimas man labai skanus, mielai tokį įsimesčiau ir kitą dieną į darbą.

Kitų sulčių gėrimus atitinkamai nuvėlinu, bet po pietų į vakarą jaučiuosi labai gerai - lengvesnė, nebeapsnūdusi ir kupina jėgų!

Pavakarių raudonuoju gėrimu susigundė ir mano vyresnėlis - bet paragavęs paliko - matyt tikėjosi kažko labai saldaus ir desertinio :)

Vakare - visgi vėl susigundžiau naminiu agurkų-salotėlių-svogūnėlių užkandžiu, bet paskutinyjį žaliąjį kokteiliuką išgėriau labai skaniai.

Taip prabėjo mano diena - sunkiai, su susigundymais, bet aš matyt iš tų žmonių, kuri mielai tuos sutrintus produktus sukramtytų ir matyt jaustųsi geriau :)

Įspūdžiai tokie:

- labai skanūs kokteiliukai - sultys (pagal aprašus ir sudėtį atrodė, kad turėtų būti ne taip skanu) :)

- labai puiku, kad tokius paruoštukus gali visai dienai įsidėti į darbą, kelionę ir pan.

- labai praverčia, kai grįžti baisiai alkana po darbo ir kol pasigamini vakarienę privalgai bet ko - o čia tik išsitrauki iš šaldtuvo buteliuką ir jau turi sveiką užkandį.

- maloniai nustebino vaisių-daržovių miksas - vis paskaitydavau, kas sudėta į sultis, labai įdomūs ir puikiai suderinti skoniai tarpusavyje!

- mielai pakeisčiau kelis valgymus per dieną šiais kokteiliukais - sultimis, bet visa diena man matyt šiuo metu buvo per sunki :)

Ačiū už galimybę išbandyti ir atrasti kai ką naujo ir neragauto!

Beje, kitos dienos ryte praktiškai nesinorėjo pusryčių ir kavos - jau visai norėčiau to žalio 8 val kokteliuko...