Mano odai naktinis "La Mav" nektaras - atradimas!

Mano odai naktinis "La Mav" nektaras - atradimas!

21. Sep 2014, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Norite sutikite, norite ne, bet kartais naudinga paskaityti mūsų grožiui ir sveikatai skirtus straipsnius kaip šis Kodėl rudenį verta drėkinti per vasarą išsausėjusią odą:)

Paskaičiau ir nutariau išbandyti La Mav intensyviai drėkinantį naktinį atkuriamąjį nektarą. O susigundžiau dėl to, jog grįžusi po atostogų po Balkanų šalis ir pasilepinusi Juodkalnijos saule bei druskinga Adrijos jūra, mano veido oda ėmė reikalauti dar intensyvesnės priežiūros nei prieš tai. Šiap ji yra iš prigimties yra sausa, ypač nosies ir skruostų sritis, o pakaitinus saulei, ji tampa dar sausesnė.

Tad nieko nelaukusi ėmiau bandyti šį nektarą.

20140920184158-31158.jpg

Pirmiausia, žinoma, perskaičiau, kas parašyta ant pakuotės:

"La Mav intensyviai drėkinantis naktinis atkuriamasis nektaras. Rekomenduoajma sausai, išdžiuvusiai, brandžiai, jautriai ir įsitempusiai odai. Idealiai tinka po deginimosi saulėje, dehidratuotai, į raukšles linkusiai odai. Argano aliejus ir bisabololas giliai įsigeria į odą, sustiprina drėgmės barjerą, padeda sumažinti raukšles. Avižų ekstraktas intensyviai drėkina ir ramina odą, atkuria jos tonusą ir tekstūrą".

O, pagalvojau, čia man kaip tik...  Beje, labai simpatiškas "La mav" stiklinis serumo buteliukas. Lengvai atsisuka. Pipetė - taip pat stiklinė, ja lengva ir patogu nektarą užlašinti ant veido ar rankų odos.

Pauosčiau - jokio erzinančio ir aromatingo  kvapo. Tik lengvas kvapas, kurį skleidžia aliejus. O tai man labai svarbu.

Tad vakare nusipraususi veidą ir nusivaliusi makiažą užlašinau kelis lašus sau ant veido, kaklo ir dekoltė odos ir lengvai sukamaisiais pirštų judesiais įmasažavau, kaip ir parašyta ant pakuotės.

Jokių stebuklų nesitkėjau. Tačiau jau kitą rytą pajutau skirtumą - veido odos netempė nuo sausumo ir nejutau jokio šiurkštumo. Anksčiau ne visada naudodavau naktinį kremą, o jei ir naudodavau, tai odą vis tiek reikėdavo papildomai drėkinti.

Šį naktinį nektarą naudoju jai keletą vakarų iš eilės ir skirtumas akivaizdus :) Mano odai - tai atradimas!

Net neklauskite, ar rekomenduoju - žinoma, TAIP!

20140920184338-46850.jpg

Na ir šiek tiek papildomos informacijos apie "La Mav" (www.lamav.lt):

Šis produktas turi didelį kiekį maistingųjų medžiagų, taigi idealiai tinka odai „atgaivinti“, pavyzdžiui, po vasaros karščių ar žiemos šalčių. Sudėtyje esantis argano aliejus ir bisabololas giliai įsigeria į odą, sustiprina drėgmės barjerą, padeda mažinti raukšles. Avižų ekstraktas pasižymi stipriu priešuždegiminiu poveikiu, ramina, minkština bei drėkina odą, stiprina natūralią odos apsaugą ir pagerina tonusą. 

Norint intensyviai maitinti odą patartina kas vakarą po veido valymo bei tonizavimo 2-3 lašus įmasažuoti į veido, kaklo, dekoltė sritį. Šis nektaras netgi tinka strijų bei randų profilaktikai! 

Poveikis:

  • Intensyviai drėkina. Oda tampa sveikos, spindinčios ir švytinčios išvaizdos.
  • Stiprina odos drėgmės barjerą.
  • Ramina, minkština ir mažina paraudimą.
  • Atgaivina pavargusią nuo streso odą.
  • Apsaugo nuo laisvųjų radikalų poveikio, kovoja su priešlaikinio senėjimo požymiais.

Kodėl verta naudoti šį serumą?

20140911101727-29011.jpg

Biologiškai aktyvios medžiagos, tokios kaip, bisabololas ramina, mažina paraudimą, suteikia odai švelnumo. Fitosteroliai esantys agurkų aliejuje padeda sustiprinti odos drėgmės barjera. Linolo ir oleino rūgštys iš argano ir marulų aliejų atgaivina, atkuria ir atpalaiduoja įsitempusią odą. Natūralus vitaminas E ir tokotrienoliai iš šaltalankių sėklų aliejaus aktyviai saugo nuo odos senėjimo. Avižų ekstraktas pasižymi prieuždegiminiu poveikiu, ramina, minkština ir drėkina odą, stiprina natūralią apsaugą. 

Daugiau apie natūralius produktus bioeco-namuose.com/category/bioeco-namai/ arba www.bioeco.lt