Mano odos draugystė su O.D.A. produktais

10. Mar 2017, 13:59 eriqutia eriqutia

Rašydama pirmą atsiliepimą pavadinime rašiau "pažintis" su O.D.A. produktais, o dabar jau drąsiai sakau, prasidėjo "draugystė". Tikrai taip, O.D.A. veido priežiūros priemonės man patiko ir pateisino lūkesčius.

Taigi, kalbant apie odos pokyčius ir pojūčius viskas vyko palaipsniui. 

Pirmąją savaitę naudojant produktus nepastebėjau akivaizdžių odos pasikeitimų. Sąžiningai naudojau man parinktas priemones ir laukiau pokyčių. Tiesa, reikėjo priprasti prie dilgčiojimo nuo prausiklio su glikolio rūgštimi ir "išmokti" užsitepti veido kremą, kurio tekstūra skiriasi nuo visų "lengvų" ir "slidžių" mano iki šiol naudotų kremų.

Antroji savaitė prasidėjo su pirmaisiais pasikeitimais, tačiau jie nenudžiugino. Atsirado odos sausumo pojūtis skruostuose, o veido srityje apie nosį ir lūpas pasibėrė spuogeliai. Čia apėmė abejonės, kad man tikriausiai netinka šios priemonės. Tačiau pasikonsultavus su O.D.A. atstovais nusprendžiau toliau tęsti testavimą. Tiesa, pagal rekomendacijas sumažinau prausiklio kiekį ir naudojau tik 1 k./dieną, o ne ryte ir vakare kaip anksčiau. Tai turėjo sumažinti sausumo pojūtį. 

Trečią- ketvirtą savaitėmis odos būklė keitėsi. Ir tie pasikeitimai ėmė vis labiau džiuginti! Sausumas skruostuose dingo, o ir spuogelių probleminėse zonose pasirodydavo vis mažiau. Kas rytą stebėdavau savo odą veidrodyje, ji iš tiesų darėsi skaistesnė ir švaresnė. Supratau ką reiškia lygesnė oda- rodos net poros susitraukė ir akivaizdžiai matosi, kad oda sudrėkinta :) Kas labiausiai pradžiugino, tai kad mimikos ir kitos smulkios raukšlelės tapo mažiau pastebimos! Tokio rezultato nedavė jokios mano iki šiol naudodos veido priežiūros priemonės ;)

Dabar jau esu tikra, kad O.D.A. produktai ilgam užsiliks mano spintelėje, o apžvelgus O.D.A. asortimentą oj koks kyla noras išbandyti dar ir kitas priemones, nes esu tikra, kad rezultatas bus ir jis galiausiai nenuvils!

P.s.: per mėnesį sunaudojau maždaug 1/2 50ml talpos veido kremo indelio, 2/3 tūbelės prausiklio (talpina 200ml) bei 2/3 hialurono serumo iš 30ml indelio.