Mano odos pažintis su O.D.A.  produktais

Mano odos pažintis su O.D.A. produktais

02. Feb 2017, 14:11 eriqutia eriqutia

Pirmiausia noriu padėkoti MK  ir O.D.A. kosmetikos gamintojų atstovams už suteiktą galimybę tapti jų produkcijos testuotoja. Tai puiki proga išbandyti kažką naujo, o galbūt ir atrasti sau tinkamus produktus kasdieninei veido priežiūrai.

Mūsų veido odai tenka atlaikyti įvairius išorės veiksnius (saulė/soliariumas, žvarbus vėjas, šaltis ir kiti kenksmingi reiškiniai) taip pat joje pasilieka ir išgyventų emocijų ženklai (šypsenos, juoko, pykčio ir kitos mimikos  raukšlelės). Neseniai pastebėjau, kad mano veido odai trūksta drėgmės, ji ne tokia lygi ir skaisti kaip anksčiau. Kartais užsikimšus poroms „išlenda“ ir vienas kitas nepageidaujamas spuogas. Atsirado pirmosios raukšlės, kurios sudaro “pavargusio” veido įspūdį. O kadangi pavargusi tikrai nesijaučiu, tai su puikia energija ir O.D.A. kosmetologų parinktomis priemonėmis  pamėginsiu atgaivinti savo veido odą.

Taigi, man buvo parinktos šios priemonės:

ODA AKTYVUSIS PRAUSIKLIS SU GLIKOLIO RŪGŠTIMI  - skirtas giliai išvalyti veido odą, o taip pat padidinti jos atsparumą neigiamiems aplinkos veiksniams bei skatinti regeneraciją. 

Pakuotė. Produktas vartotojui pateikiamas baltoje kartoninėje dėžutėje. Prausiklis supiltas į patogią 200 ml talpos  patrauklaus dizaino tūbelę  su dozatoriumi. Ant dėžutės bei tūbelės, kaip įprasta, pateikiama vartotojui reikalinga informacija: produkto aprašymas, bei naudojimas (LT bei EN kalbomis), įspėjimai apie galimą nepageidaujamą poveikį (perštėjimą) bei kiti kosmetikos priemonių ženklinimo simboliai. 

Produkto savybės. Prausiklis yra skystos, skaidrios konsistencijos. Atidžiau pažvelgus atrodo, kad skystis prisotintas  mažyčių oro burbiuliukų. Man labai patiko, kad jis yra beveik bekvapis (vos vos juntamas alkoholio kvapas).

Pojūčiai panaudojus. Patepus veidą vietomis  jaučiamas nestiprus dilgčiojimas, tačiau vos nuplovus prausiklį  vandeniu jis dingsta. Ant pakuotės gamintojas aiškiai nurodo, kad tokia odos reakcija yra normali  ir ją sukelia glikolio rūgštis. Panaudojus prausiklį pirmas kelias dienas ant veido odos neatirado jokių paraudimų, niežėjimo ar išsausėjimų.

Pirmasis įspūdis apie produktą yra geras, kadangi produkto savybės ir poveikis atitiko mano lūkesčius.

ODA INTENSYVAUS VEIKIMO REGENERUOJAMASIS KREMAS – efektyvi priemonė išvengti spuogų bei  užsikimšusių porų. Kremas skatina odos atsinaujinimą, turi priešuždegiminį poveikį, mažina poras, atstato drėgmės balansą, stiprina odos imunitetą. Skatinamas odos elastingumas, stangrumas, skaistumas. 

20170202140847-81735.jpg

Pakuotė.  Išėmę iš baltos kartoninės dėžutės kremą rasime apvaliame, skaidriame 50 ml talpos indelyje su sidabro spalvos dangteliu. Visa vartotoją dominanti informacija surašyta  ant dėžutės, o pats kremo indelis neapkrautas tekstu.

Produkto savybės. Kremas yra gana tirštos konsistencijos, tačiau ne klampus. Spalva  ne visai  balta, o šiek tiek gelsva. Kvapas neutralus.  

Pojūčiai panaudojus. Tepant kremą ant veido jis pasiskirsto gerai.  Oda netampa slidi,  labiau primena drėgną. Atsiranda stangrumo pojūtis.

Pirmasis įspūdis apie produktą yra geras, neigiamų savybių ar poveikio nepastebėjau. Įdomu, koks bus ilgesnio reguliaraus naudojimo rezultatas.

ODA HIALURONO RŪGŠTIES SERUMAS - intensyvaus drėkinimo priemonė. Hialurono rūgštys drėkina odą, suteikia jai stangrumo, elastingumo bei skatina kolageno ir elastino sintezę.

Pakuotė.  Kaip ir kiti O.D.A. produktai serumas baltoje kartoninėje dėžutėje, kurios viduje nedidelė 30 ml talpos tūbelė su pipetę primenančiu kamšteliu.  

Produkto savybės. Serumas bespalvis, skaidrus ir permatomas.

Pojūčiai panaudojus. Pipetės pagalba serumas užlašinamas ant veido. Pasiskirsto labai lengvai, greitai susigeria palikdamas sudrėkintos ir švelnios odos pojūtį.

Pirmasis įspūdis apie produktą. Apėmė keistas jausmas – atrodo, tik vandenukas mažam buteliukyje, tačiau jo aprašyme didelė nauda mūsų veido odai. Nekantrauju įsitikinti teigiamais ir akivaizdžiais rezultatais :)

Štai tokie pirmieji įspūdžiai išbandžius mano odai skirtas O.D.A. kosmetikos priemones. Tikiuosi ir ilgalaikis rezultatas džiugins nemažiau. Mielai pasidalinsiu savo įspūdžiais dar po 3-4 savaičių! ;)