Veganiškos makaronų ir šparaginių pupelių salotos
Ingredientai:
1.300 gšparaginių pupelių;
2.300 gmakaronų;
3. 1 nedidelis poras;
4. 2 valgomi šaukštai kokosų aliejaus;
5. 2 valgomi šaukštai druskos
6. 1 valgomas šaukštas ciberžolės;
7.20 gkaparėlių marinuotų;
8.10 g jalapeno pipiro;
Gaminimas:
- Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Kitame puode pasūdytame vandenyje išvirti šparagines pupeles.
- Griežinėliais supjaustytą porą apkepinti dviejuose šaukštuose kokosų aliejaus. Sudėti apvirtas šparagines pupeles, pabarstyti truputį druskos ir ciberžolės. Trumpai pakepinti.
- Turinį iš keptuvės supilti į puodą, sudėti virtus makaronus, sumaišyti. Įdėti marinuotus kaparėlius ir kelis griežinėlius smulkiai pjaustyto jalapeno. Jeigu nemėgstate aštraus skonio, jalapeno galite nedėti.
Paruošimo laikas: 30 min.
Porcijų kiekis 4
Galima ir šaldytas, ir šviežias. Parduotuvėse būna šviežių, ypač didesnėse. makaronus būtinai nusunkti. Šaltu vandeniu neperliejau, nes nesuviriau, kad suliptų. Naudojau stambesnius, kaip apatinėje komentarų nuotraukoje.
Rezultatas 😀