Mano turtai..

Mano turtai..

04. May 2014, 16:12

Mano didžiausi turtai tai mano šeima. Nors ir jauna mama esu, bet dėl to nepergyvenu, nes žinau, kad esu gera mama. Kartais pagalvoju jei galėtų atsukti laiką atgal ar aš daryčiau tą patį? Galiu drąsiai pasakyti taip, todėl, kad turėčiau tai ką turiu dabar tai yra dvi nuostabias dukras! Ir žinoma nuostabų vyrą, be kurio neturėčiau savo nuostabių dukrelių..

Taigi vienas iš mano turtų tai Guodą 7 metų.

20140504160549-90961.jpg

O kitas mano turtas tai Austėja kuriai tuoj pat bus 3 metai.

20140504160619-86665.jpg

O pabaigai eilėraštis kuris man begalo patinka apie motinystę!

Mielos būsimos ir esamos Mamytės, 
dovana būti MAMA, nes tik mes galim suvokti, ką reiškia po širdimi auginti kitą - mažą mažą širdelę, tik mes pirmosios pajuntam savo kūdikėlių pirmus spyrius, išgirstam pirmą verksmą įkvėpus oro. Mums gamta suteikė galimybę savo vaikučius maitinti savo pienu ir užsiauginti amžiną ryšį :)
Tik mes kasdien būname ir draugės, ir mokytojos, gydytojos ir auklėtojos, guodžiame, saugome, mylime ir puoselėjame savo mažyčius augalėlius, kurie kasdien vis labiau ir labiau stiebiasi, vis stipriau stengiasi žengti į Pasaulį, bet... vis randa kelią pas mus - pasidžiaugti laimėjimu, pasiguosti, kad liūdna ir sunku...
Mielos Mamos, būkim solidarios ir vieningos, saugokim save ir savo vaikus, nes jie - mūsų veidrodis, parodantys, kas ir kokios mes esame.
Su mūsų - Mamyčių diena!