MK ir ekogrožis.lt dovana - EmuCare šiurkščiai ir pažeistai odai

MK ir ekogrožis.lt dovana - EmuCare šiurkščiai ir pažeistai odai

08. Nov 2019, 22:15 Kristina B. Kristina B.

Ačiū MK ir ekogrozis.lt už mane jau pasiekusį spalio mėnesio blogerėms skirtą prizą. Likimas lėmė, kad mane pasiekė kremas EMUCARE, skirtas sausai ir pažeistai odai. Tikrai pravers artėjant žiemai. Nepaisant to, kad skirtas itin sausai odai ir turi daug aliejų, lengvai tepasi, greitai įsigeria, yra malonios tekstūros, beveik neturi jokio kvapo, o svarbiausia - patogi pakuotė. Labai mėgstu tokio tipo dozatorius, atrodo higieniškiau ir yra patogiau nei iš tūbelės ar indelio.

Kremo sudėtis draugiška, riebaline sudėtimi artimas natūraliai žmogaus odai. Pagrindinė kremo sudedamoji yra emu aliejus. Anksčiau nebuvau tokio girdėjusi, tad teko pasidomėti. Pasirodo Emu aliejus yra gerai žinomas Australijos produktas, plačiai naudojamas sausos odos, psoriazės ar kitų ligų pažeistai odai gydyti, pasižymi apsauginėm ir regeneracinėm savybėm. Taigi, tiks ir vaikams žandukus patepti grįžus iš lauko, ir man :)

Beje, šalia įdėta kortelė dovanoja 5% nuolaidą apsipirkimui ekogrozis.lt. Užsukau apsidairyti ir net nustebau, kiek jie visko turi. Jau gundausi apsipirkimui :D