RYTOJ - MK susitikimas KLAIPĖDOJE - išmokime piešti EBRU technika

29. Oct 2014, 06:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Dar vienas MK narės Vinga suorganizuotas susitikimas į kurias kviečiame visas pajūrio mamas!

VšĮ "MEDA PROJECT" jau penktus metus visos Lietuvos šeimas džiugina socialiniu neformalaus ugdymo projektu "Ebru menas - tapymas ant vandens". Unikalios Ebru technikos dėka per šiuos metus apjungėme per 4000 Lietuvos šeimų. Projekto pagrindinis tikslas - ugdant kiekvieno dalyvio asmenybę, vystant jo emocinį intelektą, skatinti šeimos narių glaudesnį bendravimą, įsiklausymą į vienas kitą. 

20141017123650-71775.jpg

Kviečiame Klaipėdoje ir netoli jos gyvenančias mamas į EBRU meno pamoką, kurioje laukia 1 val. trukmės edukacinė programėlė. Jos metu ne tik daugiau sužinosime apie Ebru meną, jo kilmę ir ypatybes, bet ir kiekvienai mamytei leisime išbandyti šį meną bei parsinešti namo savo sukurtą kūrinėlį.

Programos kaina žmogui - 15 Lt.

Vaikučius galima atsivesti, bet šis užsiėmimas skirtas mamytėms. Jei norėtųsi šeimyninio paveikslo galima bus tartis dėl individualios pamokos (kaina 35 Lt "Mamyčių klubo" narėms).

Data: spalio 30 d., ketvirtadienį,  18 val.

Adresas: Daržų g. 18, Klaipėda

REGISTRACIJA ČIA>>>

Universalios Ebru meno technikos bei itin lanksčios metodikos dėka, Ebru meno - tapymo ant vandens veikla sudomins ir patiks tiek mažiausiems tiek didžiausiems šeimos nariams. Tapyba ant vandens - tai atraktyvus, įtraukiantis užsiėmimas, kuris lavina kūrybiškumą, atpalaiduoja, ramina, gerina koncentraciją, padeda atgauti emocinę pusiausvyrą.

Ebru - tai daugiau nei 900 metų skaičiuojantis, karalių bei kilmingųjų puoselėtas menas. Tapymo proceso metu, naudojant tik natūralias, rankų darbo priemones, ant vandens paviršiaus teptukų pagalba paskirstomi dažai, o specialiais pieštukais sukuriamas norimas vaizdas, kuris vėliau perkeliamas ant Ebru papiruso, Tokiu būdu gaunant vienetinį originalų kūrinį, kurį kiekvienas gali išsinešti su savimi!

20141017123704-51335.jpg