Moliūgo-imbiero sriuba

Moliūgo-imbiero sriuba

24. Jan 2013, 00:00

Ši sriuba ne vieną sušildys žvarbią žiemos dieną.

 

Reikės:

 

Vištienos filė - 2 vnt

Moliūgo - 400-500 g

Morkų - 2 vnt

Bulvių - 2 vnt

Svogūno - 2 vnt

Imbiero – maždaug 5 cm

Sviesto.

 

Paruošimas:

 

1 – daržoves nuplauti ir supjaustyti kvadratėliais.

2 - vištienos file supjaustyti juostelėmis.

 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

 

3- svieste pakepinti dalį morkų, svogūnus, imbierą iki gelsvo atspalvio, įdėti vištieną ir baigti kepti.

{smallpic:3}

 

4- moliūgą ir likusią dalį morkų išvirti.

{smallpic:4}

{smallpic:5}

 

5- nupilti vandenį, kuriame virė daržovės, palikti sultinį tam atvejui, jei reikės praskiesti sriubą. Padaryti piurė ir įdėti mūsų pakeptą vištieną.

{smallpic:6}

 

Viskas. Galite į sriubą įdėti skrebučių arba valgyti su česnakine duona.

 

{smallpic:7}

 

Skanaus.

 

Maminklub.lv