Ši sriuba ne vieną sušildys žvarbią žiemos dieną.
Reikės:
Vištienos filė - 2 vnt
Moliūgo - 400-500 g
Morkų - 2 vnt
Bulvių - 2 vnt
Svogūno - 2 vnt
Imbiero – maždaug 5 cm
Sviesto.
Paruošimas:
1 – daržoves nuplauti ir supjaustyti kvadratėliais.
2 - vištienos file supjaustyti juostelėmis.
{smallpic:1}
{smallpic:2}
3- svieste pakepinti dalį morkų, svogūnus, imbierą iki gelsvo atspalvio, įdėti vištieną ir baigti kepti.
{smallpic:3}
4- moliūgą ir likusią dalį morkų išvirti.
{smallpic:4}
{smallpic:5}
5- nupilti vandenį, kuriame virė daržovės, palikti sultinį tam atvejui, jei reikės praskiesti sriubą. Padaryti piurė ir įdėti mūsų pakeptą vištieną.
{smallpic:6}
Viskas. Galite į sriubą įdėti skrebučių arba valgyti su česnakine duona.
{smallpic:7}
Skanaus.
Maminklub.lv