Moller’s mums labai patiko!

Moller’s mums labai patiko!

05. Oct 2016, 19:10 ramune. ramune.

Dukrelė netveria džiaugsmu gavusi dar vieną MK dovaną - galimybę išbandyti Moller‘s kramtomas gelines žuveles ir siunčia šilčiausius linkėjimus MK :) Žuvelės tikrai nerealios, su kokiu susidomėjimu atidaro pirmą pakuotę ir dar labiau nustemba paragavusi, sako „o, čia gi skanumynas!“. Paragauju ir aš, iš tiesų, skonis kaip minkšti guminukai. Nuostabu! Dabar kasdien dukrelė suvalgo po dvi žuveles ir galvoja, kad tai saldainiai :) O kadangi jau du saldainius suvalgė, daugiau gal šiandien ir nebereikia?

20161005190541-75839.jpg

Esu nepaprastai patenkinta šiuo produktu. Net neabejoju, kad tik baigę pakuotę, būtinai pirksime kitą, nes tai sveiki žuvų taukų „saldainiai“ vaikams, kuriuose žuvų taukai, Omega-3 ir vitaminas D. Jie visapusiškai stiprins organizmą, o vaikas galvos, kad valgė saldainius. Pakuotė labai žaisminga ir informatyvi.  O žuvelės lengvai išsispaudžia iš pakuotės net mažiems pirščiukams.

20161005190957-15896.jpg

O aš gavau citrinos skonio Moller‘s žuvų taukus. Tiesa sakant, pirmiausia jų daviau išgerti vyrui, kuris sloguoja ir kosčioja jau tris savaites. Jis buvo įsitikinęs, kad nemėgsta (nors nė karto neragavo) ir raukėsi nenorėdamas gerti, bet aš įtikinau :) ir išgėrė. Ir ką Jūs manote? Nežinau ko tikėjosi, bet pasirodo ne toks „tas vilkas ir baisus“. Sako „jei žinočiau, kad tikrai sustiprins organizmą, gerčiau, visai nieko“. Taigi, gersime visa šeima, valio!

20161005190712-94421.jpg

Aš pati esu ragavusi natūralius žuvų taukus. Bet kadangi svarbiausia vaikas, tai save kažkaip vis ir užmiršdavau. Asmeniškai sau niekada nebuvau įsigijusi, retkarčiais pasiskolindavau dukrytės. Bet MK labai rūpestingi, primena, kad ir mamos turi rūpintis savimi, taigi, labai džiaugiuosi, kad turiu SAVO žuvų taukus, kuriuos dabar geriu kasdien. Ir gal todėl, kad tai dovana ir įsipareigojimas testuoti, kažkaip net išgerti nepamirštu :)

Didelis ačiū MK ir gamintojams, kad rūpinatės mūsų sveikata ir suteikiate galimybę išbandyti produktus. Nuostabu, kad tai siūlote rudenį, labai norime sustiprinti organizmą ir būti sveiki.