Möllers žuvų taukams sakome- TAIP!:)

Möllers žuvų taukams sakome- TAIP!:)

30. Sep 2016, 14:03 Solveiga25 Solveiga25

Labas!

Šį ryt keliaudami su Matuku pas gydytoją, sulaukėme kurjerio skambučio ir jau po kelių minučių sulaukėme dovanėlės iš Mamyčių klubo. Tad pirmiausiai dar kartą dėkojame Mamyčių klubui už galimybę išbandyti: mamytei - Möllers žuvų taukus citrinų skonio, o Matukui - Möllers kramtomąsias žuvytes apelsinų skonio! :)

 

Nieko nelaukdami jau automobilyje praplėšėme gautą siuntinuką. Ir Matukas iškar paėmė į rankas spalvingą Möllers dėžutę su žuviukais.

20160930125500-99219.jpg 

Matukas su nekantrumu norėjo paragauti, kas gi slepiasi toje dėžutėje. Taigi pirmasis mūsų bandymas naujųjų žuvų taukų, kramtomų žuvyčių pavidalu, prasidėjo neišlipus iš automobilio.

20160930125754-95460.jpg  

Likau labai maloniai nustebinta, nes Matukas labai greit sukramtė Möllers žuviuką! :) Kyla klausimas ir kodėl aš turėčiau stebėtis? Nes kiek esame išbandę įvairių žuvų taukų, Matas jų kategoriškai atsisakydavo! Dažniausiai juos išspjaudamas ir drabužėliai likdavo sutepti ir sunkiai atsiplaudavo.

Panašu, kad nuo šiol šios Möllers kramtomos žuvytės bus Matuko pačios mėgiamiausios. Todėl dalinamės įspūdžiais atvykus į namus! :)

20160930130710-49527.jpg 

20160930130820-86593.jpg 

O dabar apibendrinkim...

PAKUOTĖ.

Labai graži vaikiška pakuotė su mielu žuviuku, kuri iškart patraukė Matuko dėmesį. Dėžutė lengva, patogi. Pakuotės viduje yra 45 Möllers kramtomosios žuvytės, kurios labai lengvai išsitraukia.

PRODUKTO KVAPAS, SKONIS.

Kramtomosios žuvytės labai skaniai kvepia. O jau skonis...Net as nesusilaikiau ir paragavau :). Tikrai labai skanu! 

RAGAVIMAS.

Labai lengvai sukramtomos, todėl ir Matukui nekilo problemų dėl šių žuvyčių vartojimo. 

Kaip ir minėjau, Matuko nereikėjo įkalbinėti paragauti, o jis iškart sučiupo vieną žuvytę ir ją suvalgė! :)

IŠVADA!

Nuo šiol Möllers kramtomąsias žuvytes nuo Matuko reiks slėpti, nes jis jų prašo ir prašo.

Naujas mūsų ritualas: kasdien po vieną žuvytę! :)

REKOMENDUOJAME VISIEMS TĖVELIAMS MÖLLERS KRAMTOMĄSIAS ŽUVYTES, KURIŲ VAIKUČIAI NEMĖGSTA ŽUVŲ TAUKŲ IR SUNKIAI JUOS VARTOJA!!! :)

O dabar atėjo metas mamytei paragauti Möllers skystus žuvų taukus citrinų skonio.

20160930134625-71781.jpg 

Prisipažinsiu ir aš nemėgstu žuvų taukų, tačiau šie mane sužavėjo! :) 

Pradedam apibendrinimą...

PAKUOTĖ.

Möllers skysti žuvų taukai yra stikliniame buteliuke. Rankoje lengva laikyti ir patogu įpilti į šaukštelį. Dizainas gražus, kuriame daugiausiai vyrauja žalios ir geltonos spalvų deriniai. Kadangi šios pakuotės dizainas ne vaikiškas, tai Matukas neparodė jokio susidomėjimo. O man patiko, nes dizainas gražus.

PRODUKTO KVAPAS, SKONIS.

Nedrąsiai ragavau šiuos žuvų taukus, kadangi anksčiau esu vartojusi paprastus, kurie man labai nepatiko. Šie yra visiška priešingybė! :) Juntamas malonus citrinų aromatas, kuris palengvina žuvų taukų vartojimą. Tad išbandžiusi vieną šaukštelį žuvų taukų, drąsiai galiu teigti, kad jie yra skanus ir toliau juos be vargo vartosiu ! :)

REKOMENDACIJOS:

Mielos mamytės, tėveliai ir jų vaikučiai, rekomenduoju vartoti šiuos Möllers žuvų taukus citrinų skonio! Jie yra puikaus skonio nei įprastiniai žuvų taukai.

PADĖKA MAMYČIŲ KLUBUI:

AČIŪ! AČIŪ! AČIŪ! Už galimybę išbandyti man ir Matukui Möllers žuvų taukus. Nuo šiol, tai mūsų atradimas, kurį naudosime ir ateityje! :)

P.S. Kai tik Matuko tėvelis grįš iš darbo pirmiausiai jo lauks Möllers žuvų taukų testavimas ! :)