Mūsų netikėtas atradimas - Lupilu

Mūsų netikėtas atradimas - Lupilu

30. Jan 2018, 06:00 kodelcia kodelcia

Sveikos mielosios, 

Prisipažinsiu, dažniausiai prisirišu prie mėgstamo prekių ženklo, ypač jei man tinka kainos ir kokybės santykis. Štai todėl tikriausiai visi mano vaikai užaugo su Huggies produkcija.

Bet galiu ir aš pasidžiaugti atradusi naują prekinį ženklą Lupilu. Visa linija palyginti nebrangių ir kokybiškų produktų, kuriuos galima rasti Lidl'e. 

Paprastai skeptiškai, atsargiai žiūriu į naujoves, bet kol neišbandai, tol nesužinai. Turėjau šįkart galimybę pratestuoti Lupilu ir nuoširdžiai galiu parekomenduoti ir jums išbandyti, o gal ir įsimylėti minėtos linijos produktus.

Septynių mėnesių sūnelis jau primaitinamas papildomu maisteliu, tad pirmiausia ragavome daržovių su mėsa tyreles. Jų galima pasirinkti atitinkamai pagal mažylio amžių. Manajam daržovių tyrelė su vištiena ir ryžiais iš pradžių kėlė įtarimą, ar valgyti, o štai su makaronais ir kumpiu iškart patiko :)

20180131131857-27572.jpg

Na, o už vis geriausi Lupilu rūbeliai. Iki šiol negaliu atsigžiaugti jų švelnumu, dailumu. Testavimui gavome smėlinukų ir tamprių komplektukus. Jie tarpusavyje puikiai dera, tad turint po tokį komplektuką, gali be vargo kasdien vaiką puošti vis kitu deriniu. Kokybė puiki, o kaina išvis nereali: plius minus vieno smėlinuko ar tapmrių kaina - 2 eu. Retai kur šiais laikais rasi tokias mažas kainas. Ir šiaip, prisipažinsiu, dažnai seku Lidl rūbų naujienas bei kainas - visad galima rasti ką mielo ir gražaus už priimtiną kainą. 

20180131134406-30310.jpg

Taigi, nuo šiol Lupilu įtraukiame į savo mėgstamų gaminių sąrašą.

Beje, jau nuo ryt iki pat rugpjūčio mėnesio startuos Lupilu  loterija, kurios metu nusipirkus bent vieną Lupilu prekę mažyliams ir registravus čekį, kas mėnesį bus renkama po 10 laimėtojų, kurios gaus šaunius Lupilu dovanų rinkinius. Čekį registruosime čia: www.lidl.lt/lupilu

 Kadangi  pati mėgstu įvairias loterijas, konkursus, tad mielai šia žinia dalinuosi su jumis :) Gal kuriai iš mūsų klubo mamyčių pasiseks?