Retas, kuris nemėgsta koldūnų, ypač jei jie yra rankų darbo. Tad šiandien pietums pasigaminkime sultingų naminių koldūnų.
Retas, kuris nemėgsta koldūnų, ypač jei jie yra rankų darbo. Tad šiandien pietums pasigaminkime sultingų naminių koldūnų.
Retas, kuris nemėgsta koldūnų, ypač jei jie yra rankų darbo. Tad šiandien pietums pasigaminkime sultingų naminių koldūnų.
Tešlai reikės:
300 g miltų
125 ml vandens
1-2 kiaušinių.
Įdarui:
300 g vištienos faršo
1 svogūnas
Druska, pipirai.
Visus ingredientus sumaišykite ir išminkykite tešlą.
Įdarui susmulkiname svogūną, įdedame į faršą druskos, pipirų.
Iškočiojame pirmą tešlos sluoksnį. Jį uždedame ant specialios koldūnų formos, į kiekvieną duobutę įdedame faršo.
Uždedame antrą tešlos sluoksnį.
Pervoliojame kočėlu.
Ir koldūnai patys iškrenta
Skanaus.
as tai kaip ir cepelinam,su svogunu lasinuku...
aš maksėj pirkau ,tik apvalus 😀
Nemačiau tokio tinklelio niekur 😃 👍 Būtų liuks, greitai ir gerai, nes šiaip ilgokai užtrunka
kaip fainai su tokiu tinkliuku !!! o as vargdavau po viena...