Naminis kepenų paštetas
Reikia:
1 kg kepenų (tinka kiaulienos, jautienos, vištienos)
3 morkos
3 svogūnai
4 česnako skiltelės
1 didelis obuolys
1/ 2 puodelio vandens
200 g sviesto
Druskos ir prieskonių (čiobrelių, bazilikų, krapų ir kt.)
Kaip gaminti?
Nulupkite daržoves, supjaustykite gabaliukais, kai ir kepenis, pridėkite prieskonių.
Troškinkite ant mažos ugnies, kol daržovės suminkštės, kepenys pasitroškins. Iš pradžių gali apsirodyti, kad gana daug daržovių, bet patroškinus jų kiekis sumažėja ir būna kaip tik.
Tada susmulkinkite viską kombainu, smulkintuvu ar mėsmale. Paštetą laikykite šaltai.
Skanaus!
Šaltinis: Maminuklubs.lv
Ar esate namie gaminę paštetą?
o man vedarai pasaka 😛 tik kad nuo ju man rugstingumas kyla ☹ o ausys,o liezuvis..mmmmm niam niam 😃
va visoki subproduktai o rupūčkės kokie brangūs 😃
tai niekas ir nesako kad pigiai 😃 kiaulės liežuvis tarp kitko ir ne iš pigiausių 😃
liežuvis iš visokį š.. liečia 😃 o ausys šnipai prie alaus yra delikatesas 😃
ir vedarai veu 😃
liezuvi ir as valgau... niam niam 😃 pazystu tokiu zmoniu kurie kiaules nosis isvirtas valgo 🤔 esu ragavus,bet... nepirkciau.... nors seip pagalvojus,o kaip vedarus valgom? 😉 skanu juk laaabai 😛
niam 😀 mėgstu paštetą..mano mama skaniai kepeninę moka padaryt 😛
oi 😃 veu 👎
(puke)
o kaip kiti smegenis valgo? kaip Tailande tarakonus valgo ir t.t.?
kepenys yra labai sveika 😀 pati jų keptų nevalgau, bet kepeninę mamos ruoštą labai mėgstu
mes nei kepenu,nei pastetu nevalgome..
tai valgote pirktinį paštetą ar visai jo nevalgote 😀
mes taip pat gaminam namie ,tik be morkų ir obuolio ,reiks ir tokį pabandyti 😀
darau ir labai dažnai😀 šį receptuką būtinai irgi išmėginsim.