Natalija Bunkė sūnui ieškos Kalėdų senelio

Natalija Bunkė sūnui ieškos Kalėdų senelio

16. Dec 2013, 17:05 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Neseniai antrąsias skyrybas ištvėrusi "Pop Ladies" dainininkė Natalija Bunkė uoliai ruošiasi Kalėdoms, nes jų ypač laukia jos dvimetis sūnus Kristupas.

"Jis kiekvieną dieną bėga prie eglutės ir tikrina ar dar nėra dovanų. Keisčiausia, kad jau kelis kartus grįžtant iš renginio vis kas nors įteikia dovanėlę Kristupui, tad kelias jau ir gavo", - pasakojo apie švenčių laukimą Natalija. Kristupas mamą vis paragina, kad reikėtų keliauti į parduotuvę ieškoti dovanų artimiesiems. 

Šiemet N.Bunkė sūnui planuoja ir staigmeną - Kalėdų senelio apsilankymą.

"Šiemet būtinai noriu suorganizuoti, kad senelis ateitų per pačias šventes. Nežinau, ką reikės surasti, bet gal tėtį perrengsime?", - kvatojo dainininkė.

Dovanos - ratuotos

Dovanomis Natalija irgi pasirūpino. Jo, kaip ir daugelio mažųjų smarkuolių pageidavimas - mašinos.

"Kai tik ateiname į parduotuvę, jis iškart man sako: "Mama, pasau pasau, man tik mazyyyte masinyte". Jam patiko įvairiausios mašinos, traktoriai, sunkvežimiai, tad ir aš dovanosiu didelį automobilį", - išdavė moteris.

Kristupas puikiai prisimena kas kokią dovaną įteikė ir visad vardina ką padovanojo Jūratė (auklė), Katažyna (Natalijos kolegė dainininkė) ir kiti.

Nemano, jog traumuoja

Tikėjimas Kalėdų seneliu, anot Natalijos, kiekvienam vaikui privalomas dalykas ir juo reikia kiek įmanoma "atsidžiaugti". 

"Nemanau, jog kažkaip skaudžiai išgyvens tą momentą, kai sužinos. Vieną dieną užaugs ir tada paaiškės. Bet kas būtų, jeigu pradėčiau aiškinti, kad čia mama perka dovanas, o ne Kalėdų senelis?", - retoriškai klausė N.Bunkė.

Žinia, jog Kalėdų senelis neegzistuoja, skaudžiai neužgavo ir pačios Natalijos. Ji pamena, kaip naktį matė tėvus siuvant jai su sese žaislus, o vėliau juos gavo po eglute nuo Kalėdų senelio.

"Tuomet ir susimąsčiau, kad turbūt tai daro tėvai. Mama man aiškino, jog dovanas nuperka tėvai, o Kalėdų senelis, lyg koks kurjeris ar paštininkas jas tik pristato. Kartą, pamenu, per naujuosius metus kažkas pabarbeno į duris ir tėtis sako: "Greitai ateik, Kalėdų senelis atnešė dovanų", o kai aš pribėgau, tuomet paaiškėjo, jog jis išėjo", - vaikystę prisiminė Natalija.