NATURA HOUSE Cucciolo losjonas nuo strijų man labai patiko !

NATURA HOUSE Cucciolo losjonas nuo strijų man labai patiko !

20. Aug 2016, 12:59 Solveiga25 Solveiga25

Noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie Cucciolo losjoną nuo strijų. 

20160820120037-39695.jpg

Po nėštumo teko išbandyti daugybę losjonų, kūno aliejų, kremų ir kitų priemonių kovojant su strijomis. Tačiau kaip bebūtų gaila jos man nepadėjo..na ir štai atsirado galimybė išbandyti naują priemonę nuo strijų. Už tai pirmiausiai norėčiau padėkoti mūsų mylimam Mamyčių klubui :)

Taigi.. pati produkto pakuotė, tai lengvas, nedidelis ir patogus buteliukas, kuris puikiai telpa laikyti rankose. 

Labai sužavėjo losjono kvapas. Kiek esu bandžiusi kitų losjonų, tai pirmiausiai nepatikdavo kvapas, nes juk daug maloniau naudoti priemonę, kuri skaniai kvepia, todėl šis losjonas nusipelno didelio pliuso.

Losjono konsistencija yra tokia lengva, kad pirmas bandymas buvo kiek nesėkmingas ir išliejau ant žemės, tikėdamasi , kad jį reikia išspausti kiek persistengiau, tačiau dabar elgiuosi atsargiai, nes žinau , kad jis labai lengvai išbėga :)))

Be to, labai sužavėjo losjono sudėtis. Jis yra pagamintas iš natūralių žaliavų. Kadangi tam skiriu daug dėmesio, tai šis losjonas yra puikus pasirinkimas. 

Kol kas didelių išvadų daryti negaliu ties tuo ar strijų sumažėjo, nes naudoju dar labai trumpai, bet tikiuosi, kad jos taps mažiau matomos, o oda bus nuolat drėkinama nuostabaus kvapo.